Ben zaten burdayim.bakıyorum öyle:))Ahan da geldiler bile
Kiz yuru git kocanin yanina adam baslarim kk ya dicekBen zaten burdayim.bakıyorum öyle:))
Yanımda zaten :)) fıstık yiyoruz.. telefonu elime alıyorum arkadaşlarım ne yazmış diye.benimde normalde bi arkadaşım var hayatımda. Arkadaşların kim diyor ya sen ne diyorsun benim artık arkadaşlarım var kulüp var diyorum:))deli diyor banaKiz yuru git kocanin yanina adam baslarim kk ya dicek
Benm karı kafai yemstr diodur kendi kendineYanımda zaten :)) fıstık yiyoruz.. telefonu elime alıyorum arkadaşlarım ne yazmış diye.benimde normalde bi arkadaşım var hayatımda. Arkadaşların kim diyor ya sen ne diyorsun benim artık arkadaşlarım var kulüp var diyorum:))deli diyor bana
Çene çalmadan yapamıyorumKiz yuru git kocanin yanina adam baslarim kk ya dicek
Dışarı çıkmayınca gün içinde beynine oksijen gitmiyor diyordur:))))Benm karı kafai yemstr diodur kendi kendine
Dışarı çıkmayınca gün içinde beynine oksijen gitmiyor diyordur:))))
FarkindayimÇene çalmadan yapamıyorum
Oyyy kuzumm arkadasiniz tabikisiYanımda zaten :)) fıstık yiyoruz.. telefonu elime alıyorum arkadaşlarım ne yazmış diye.benimde normalde bi arkadaşım var hayatımda. Arkadaşların kim diyor ya sen ne diyorsun benim artık arkadaşlarım var kulüp var diyorum:))deli diyor bana
Huysuzlanio mu çocuk:)Su an ki ruh halim
Daha yeni uyudu sukur ayağımda indirecegm birazdan beşiğine bugün bari uzun uysa çok uykuszmmHuysuzlanio mu çocuk:)
Sende yat bari dinlen birazDaha yeni uyudu sukur ayağımda indirecegm birazdan beşiğine bugün bari uzun uysa çok uykuszmm
Benimde yokUykum varr
Benimde yok(
Aa bebek mi var.Kaç aylıkAyağım koptu bebişi sallamaktan. Nasıl ayaga kalkarım acaba
5 aylık yavrum. Uyudu şimdi. Bende niyeti bozdum bakalım ne kadar dayanıcamAa bebek mi var.Kaç aylık