Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonumun son hali fikirlerinizi bekluyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
20150720_235004.jpg 20150720_235014.jpg 20150720_235115.jpg 20150720_235038.jpg 20150720_235103.jpg

Cok kalabalık gorunuyor. Oysa o fazla seyleri cikarsaniz ve kahverengi detaylari farkli renk yapsanız, duvardaki tabloyu cikarsaniz, o nar vs süs eşyalarını cikarsaniz cok ferah guzel olur.
Salonunuz guzel ama daha güzel yapmak sizin elinizre bence..

Salonunuzda en çok gözüme çarpan şey halınız neden çapraz düz serseniz daha sakin durmaz mı böyle dağınık duruyor yastıklarda aynı şekilde hepsi yanyana düz bir şekilde dursa simetri hastası değilim ama beni bile rahatsız etti :110:Tv arkasında yayılan mavi ışık bence fazla durmuş tabi ki siz bilirsiniz sürekli kullanılan birşey değildir güle güle oturun herşeyden önce sağlık huzur olsun:nazar: :KK37:

burdan sunu anliyorum herkesin zevkleri var tarzi var ayri ayri benim salonum 10 yillik sadece duvar kagidi vetv unitesi aldim mobilyalar seneye yenilenecek mavi isik istedigin zaman kapaniyor tablo ayna olacak bu arada..yorumlar icin tesekkurler....

Halı neden çapraz düz dursa daha iyi bi görüntü olacak ama salonunuz kocamen ne güzel

Boğucu bir salon, kişisel hobiye ilişkin hiçbirşey yok, onun yerine yer kaplamaktan öteye gidemeyen vitrin var, kalabalık bir görüntü.

Ben henüz ünite mi almadım yemek odasının kiyle idare ediyorum, üniten çok güzel duruyor nereden aldığını ve ne kadara aldığını sormamda bir sakınca var mı? Bir çok firmada görüyorum bu modeli.. en iyi fiyatı balhome.com dan aldım ama beklemedeyim teşhir satışları oluyor mobilyacıların fiyatı yüksek olduğu için teşhir satışından almayı düşünüyorum.

X