Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar selam . Bekledigim Adet tarihine 5 gün falan var . Bugün kan verdim hcg 1450 çıktı. 1 Ekim son adet gördüğüm tarih . 1 ekimden hesapladigimda 3 buçuk haftalik gebesiniz diyor . 1450 büyük bir değer değil mi . Fikirlerinizi merak ediyorum doktora da giderim tabiki .
Tabiki iyi bir değer.Eğer adetin kesilmişse tabiki gebesin demektir.Tebrik ederim.Sağlıkla gelsin ama mutlaka doktora yada bir tane ebeye danış.Ebe her sağlık ocağında var.
Kizlar selam . Bekledigim Adet tarihine 5 gün falan var . Bugün kan verdim hcg 1450 çıktı. 1 Ekim son adet gördüğüm tarih . 1 ekimden hesapladigimda 3 buçuk haftalik gebesiniz diyor . 1450 büyük bir değer değil mi . Fikirlerinizi merak ediyorum doktora da giderim tabiki .
Hayırlı olsun, ben de 1 ay önce kürtaj oldum ilk adetim şu an. Siz kurtajdan sonra 1 ay adet oldunuz sonraki yumurtlamada hamile kaldınız sanırım. İnşallah bu defa sağlıklı şekilde tamamına erer. onumuzdeki ay sağlıkli sekilde gebe kalmayı hayal ediyorum ben de