• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salonumu renklerdirmek istiyorum.Bana da fikir verebilir misiniz

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

gulceandkeremsmom

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
1.567
1.162
358
merhaba koltuklarımı alırken kir göstermesin diyerek koyu gri almıştım.ama zaman geçtikçe içimi karartmaya başladı. yüzletme imkanımda yok. eklyeceğim fotodaki koltuğa benziyor.nasıl renklendirebilirim.

$IKEA-KARLSTAD-GRI-3LU-YATAKLI-KANEPE__38589922_0.webp

canım şeker pembesi bir kumaştan kırlentler ve koltuk şalı diktirebilirsin çok tutmaz .imkanın varsa renkli bir halı alabilirsin.pembe ayaklı vazo içine çiçekler filan alsan çok tatlı olur.

bencede pembe renk çok güzel uyum sağlar.pembe yastıklar,pembe aksesuarlar hatta,pembe fon perdeler..arkadaşım yeni evine bu renk koltuk kaplattı ve pembe kırlentler kullandı..

gri ve pembe iyi uyumludur kanepenin olduğu duvar beyazsa internette duvar stikkerleri satlıyor ordanda bi sticker alır koltuğun olduğu tarafa yapıştırırsın.

Griye pembe ve eflatunu çok yakıştırırım, ama halınız krem olduğuna göre, bu renklerdense yeşil, sarı, turuncunun tonlarını düşünmek daha uygun olur sanırım.

Yastık, şal gibi şeylerin yanı sıra, imkanınız varsa, tek ya da bazı duvarların rengini değiştirmek de iyi sonuç verebilir.

Griye pembe ve eflatunu çok yakıştırırım, ama halınız krem olduğuna göre, bu renklerdense yeşil, sarı, turuncunun tonlarını düşünmek daha uygun olur sanırım.

Yastık, şal gibi şeylerin yanı sıra, imkanınız varsa, tek ya da bazı duvarların rengini değiştirmek de iyi sonuç verebilir.

kesinlikle katılıyorum..birde gri ve turkuazda uyumlu oluyor bence bu rengi de düşünebilirsin

bence kirli sarı ve ve lila tonlarında yastıklar kullanın...pembe ve mor grinin en yakın arkadaşları ama renkler çok patlayacağı için zamanla gözünüzü yorabilir...kirli sarıyla sıcaklık yakalayacağınızı düşünüyorum...

Back
X