• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

salonumu nasıl renklendirebilirim??

Amorous

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
143
2
116
38
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Dokuz ay once evlendim. Salonum gözüme çok sade geliyor. sizce nasıl renklendirebilirim? Duvarlarım boş ayna mı, tablo mu koysam nasıl yapsam karar veremedim yardımcı olur musunuz? fikirlerinizi bekliyorum :) $evim.webp

Arkadaşlar merhaba,

Dokuz ay once evlendim. Salonum gözüme çok sade geliyor. sizce nasıl renklendirebilirim? Duvarlarım boş ayna mı, tablo mu koysam nasıl yapsam karar veremedim yardımcı olur musunuz? fikirlerinizi bekliyorum :)Eki Görüntüle 512772

salonun ve salon takımın çok hoş bence koltuklarının üzerine çiçek desenli kırlentler koyabilirsin koltukların açık renk olduğu için çok müsait duvarlarını şampanya rengi boyuyabilirsin yada çok uçuk pembe şimdi çok hoş aynalı saatler var kuş motifli yada kelebek hani saatten kopmuş gibi duruyor onlardan duvarına asabilirsin yada halını çok abartıya kaçmadan krem ucuk pembe veya mavi tonlarında alabilirsin kırlent kullanırsan onlarla uyumlu olur benim şimdilik aklıma gelenler bunlar.

renkli duvar sticker leri var cok güzel onlardan kullanabilirsin canim her tür model var. fiyatlari da oyle cok uçuk degil :)

Arkadaşlar merhaba,

Dokuz ay once evlendim. Salonum gözüme çok sade geliyor. sizce nasıl renklendirebilirim? Duvarlarım boş ayna mı, tablo mu koysam nasıl yapsam karar veremedim yardımcı olur musunuz? fikirlerinizi bekliyorum :)Eki Görüntüle 512772

benim bu salona baktığımda ilk gözüme çarpan perdeler oldu.bence ilk fırsatta perdelerini değiştirmelisin.ayrıca duvarların çok boş duruyo tablo yerine güzel şık bir aynı hoş olur. ayrıca koltuklarının yastıklarını güzel bir kılıfla yenileyip renk katabilirsin.sehpahanın üzerinede yastık rengiyle uyumlu bikaç aksesuar tabiki...

Arkadaşım ,bir de benden öneri..Hani boş duvarın var ya ! Oraya özel şöyleee harika bir paravan koyabilirsin.Dünya yeni yeni kullanmaya başlamış.http://www.walmart.com/cp/Room-Dividers/1043781 Bi göz at bak, neler neler yapmışlar.
Bizim memlekette de yapıyorlar,özel siparişle hem de..Senin ölçünde ,senin seçtiğin renk ve desenlerle.Benin bildiğim Türkiyedeki tek yer...
Paravan | Belemir Home & Office |

merhaba,

salonunuz çok güzelmiş, güle güle oturun. Benim önerimde en kolayı olacak, canlı renklerde yastıklarla odayı renklendirebilirsiniz.

Ancak benim kafama takılan 3 yaşındaki oğlumun kaç saat içinde odayı mahvedeceği oldu, hala kendi kendime gülüyorum. :)

salonundaki modelin bir benzeri bende var.yastık aldım ben kırmızı tonlarda.neşe getirdi bana bu renk.krem beyaz bir noktadan sonra yetmiyor biliyorsun.sonra bitki aldım yapay ama gerçek görünümlü.onu bir köşeye yerleştirdim.kırmızı tonlarında ufak mumları televizyon ünitesine tv sırasında yerleştirdim.mobilyalarım siyah olduğundan siyah beyaz tablo aldım ki geçiş olsun.lamba ünitelerimi beyazla değiştirdim.görenler beğeniyor.çünkü fon beyaz olunca minik minik renkler göz yormuyor.

Benim aklıma ilk gelen duvara monte edilen dekoratif raflar oldu, çaprazlama, yuvarlak, kare.. artık çok şekilleri var ve çok beğeniyorum. üzerine renkli aksesuarlar, ve içinde ki renklerden koltuklara dekoratif yastık..

perdeler de benim gözüme çarptı, değişme imkanı varsa değiştirebilirseniz, yoksa da o kenarlardaki koyu renkli olanları fon perdeydi sanırım, onları açık bırakın, toplamayın öyle küçük durmasın.

Back
X