bakıcam tatlım sağolSenin mobilyalarina da koyu kahve olanlardan gider gibi sen bi bak mutlaka incele dedigim markanin modellerini
mor aksesuar mı demek istiyorsun canım, şimdi mevcut olanları kaldırıp mı yoksa extra aksesuarlarla mı?...çiçek yaprakları nı da mor mu koy diyorsun?Hımm mor la kombine et muhteşem duruyor istersen kuru güllerle moru dene ve aksesuarlarla arkadaşımın evi var dehşet duruyor ben uymaz diye düşünürken ..harikaydı hayran kaldım denersen haberlerini bekliyorum
ben açıkçası beyaz veya krem aynı zamanda içinde renk de barındıran bir saat düşünüyordum ama koyu mu olmalı?Senin mobilyalarina da koyu kahve olanlardan gider gibi sen bi bak mutlaka incele dedigim markanin modellerini
Canim senin zevkine kalmis tabiki ama benim duvar saatimi evime gelen herkes soruyor bi incele istersen zaten orada yuzlerce cesitvar belki de acik renkli tonlar hosuna giderben açıkçası beyaz veya krem aynı zamanda içinde renk de barındıran bir saat düşünüyordum ama koyu mu olmalı?
canım biraz tuzlu geldiler 80-90 dan fazla düşünmüyorum ben hatta daha az olursa daha iyiSenin mobilyalarina da koyu kahve olanlardan gider gibi sen bi bak mutlaka incele dedigim markanin modellerini
O zaman kanvas tarzi olanlardan düsün istersen daha uygun fiyatli onlarcanım biraz tuzlu geldiler 80-90 dan fazla düşünmüyorum ben hatta daha az olursa daha iyi
mutfağımdaki saatim kanvas bu farklı olsun istiyorum mdf olabilir mesela görünüşü farklı olsun bir de yuvarlak olmasın istiyorum...canım gittigidiyor da prego çok az çeşit şuanO zaman kanvas tarzi olanlardan düsün istersen daha uygun fiyatli onlar
evet cok farklı duruyorrrrmor aksesuar mı demek istiyorsun canım, şimdi mevcut olanları kaldırıp mı yoksa extra aksesuarlarla mı?...çiçek yaprakları nı da mor mu koy diyorsun?
hatta lepoar desenlı saat yada ahsap ama yaldız karısımlı sattlerde hos durur ayrıca mor yaprakları bır koy dene mesala hosuna gıdecekmı bor bak eger gıderse yaaprsın demek ıstedım anlattıgım gıbı cok hos duruyordu arkadsın evıevet cok farklı duruyorrrr
hımm unutmadan resımlerını cekmemme ızın verırıse buraya atarım onunda solonu kahve ve keremdıhatta lepoar desenlı saat yada ahsap ama yaldız karısımlı sattlerde hos durur ayrıca mor yaprakları bır koy dene mesala hosuna gıdecekmı bor bak eger gıderse yaaprsın demek ıstedım anlattıgım gıbı cok hos duruyordu arkadsın evı
Anladim canim o zaman arkadaslarin onerilerine de bak bakalimmutfağımdaki saatim kanvas bu farklı olsun istiyorum mdf olabilir mesela görünüşü farklı olsun bir de yuvarlak olmasın istiyorum...canım gittigidiyor da prego çok az çeşit şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?