Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oralara bişeyler alırım yakında şimdilik boş kalsın ki boşluğu doldurayım ben de seramik düşünüyorum ya da ferforje ama renkli bişeyler uçuk mavi turkuaz lila vs...Tabağın içine, topları koyman güzel olmuş. Ama bu sefer aksesuarları yan yana koyduğundan örtünün üzeri boş kalmış:/ Bi de eğer aksesuar alacaksan seramik olanlardan almaya çalış. Onlar gerçekten çok şık oluyor.
yanılmıyorsam hepsiburadada görmüştüm, 60 lira civarıydı 50cm lik saat.Ben 2.yi begendim..
Bende buna benzer birsey ariyorum hatta bakirkoyde biyerde begenmistim ama almamistim akilli gibi simdi pek bulamiyorum. Sen nerden buldun nekadar..
bu tarz şeyler gider mi sizce? ya da başka neler olabilir english home dan? bir de arkadaşlar bu ara english home a uğrayan var mı acaba neler var? önceden çok güzel saksılar vardı mesela kitap şeklinde olanlar vs...güzel bir saksı ve çiçekler de olabilir ama bu ara var mı ki seramik saksılardan?
Eki Görüntüle 1383293 Eki Görüntüle 1383294 Eki Görüntüle 1383295 Eki Görüntüle 1383296 Eki Görüntüle 1383297 Eki Görüntüle 1383298 Eki Görüntüle 1383299 Eki Görüntüle 1383300
resimlerin içinde fener de var canım, sence benim odanın eşyaların tarzına ve aksesuarların yanına uyar mıpekiCan
Canim english home un fenerleride cok hos duruyor dusunebilirsin
lila uçuk mavi hardal turuncu vs olur mu yani sencebu dekorasyona sıcak renkli aksesuarlar iyi gider diye düşündüm