- 29 Ocak 2014
- 367
- 662
-
- Konu Sahibi zumrut_zumrut
teşekkürler :)çokkk güzel
:)) inşallah koyacagımhadi ama tüm evinizi koyun
Merhaba teşekkür ederim, ikeadan aydınlatma bölümünden almıştım :)çok şık bayıldım gerçekten. güle güle oturun.
o ışıklı ağar gibi bir şey var ya onu nereden aldınız acaba
Cok mersi buyurun gelin misafirim olun :))
yatak odanız çok güzel herşey ne düzenli olmuş cuk oturmuş hepsi yerine gardrop özel yaptırma sanırım gömme olmuş tuvalet masası orda çok tatlı duruyor.
diğer resimler giyinme ve makyaj odası mı acaba?
Tesekkur ederim salon halimi soruyorsunuz galiba Kasmir love serisindenGüle güle oturun, halınızı nerden aldınız?
Cok mutlu oldum tesekkur ederim guzel sozleriniz icin evimizin her seyi ikea :)))burda genelde yayınlanan ev fotoğraflarının çoğunu beğenmem bir iki tane vardır ama sizinkini çok beğendim. zevklisiniz çok belli, makyaj masası çok güzel o ikea aydınlatmalara bitiyorum zaten, makyaj fırçaları da gözümden kaçmadı :) mutlu ve huzurlu oturun cici evinizde..
Merhaba çok teşekkür ederim :) evimin neredeyse tüm mobilyalarını Ankara Eve mobilyadan aldım ancak model olarak ne kadar memnun olsam da ben bir kaç sıkıntı yasadım firmayla o yüzden gözüm kapalı tavsiye edemiyorum firmayı, bütün mobilyaları birlikte aldığımız için koltuk ve yatak fiyatını tam bilmiyorum ne yazık kibayıldımmyatağınızı ve koltuklarınızı nereden aldığınızı öğrenebilir miyim? fiyat olarak ne kadardı ?
cok ama cok sagolun daha güzelleri sizin olsun inşallah :)her şey çok güzel, çok beğendim , özellikle hobi odanızdaki makyaj masanıza bayıldım, güzel günlerde oturun inşallah..
teşekkür ederim :))çok güzel güle güle oturun
Çok teşekkür ederim cevabınız için ama benim şehirde malesef yok o mağaza ..ne gibi sorunlar yaşadınız peki çok üzüldümMerhaba çok teşekkür ederim :) evimin neredeyse tüm mobilyalarını Ankara Eve mobilyadan aldım ancak model olarak ne kadar memnun olsam da ben bir kaç sıkıntı yasadım firmayla o yüzden gözüm kapalı tavsiye edemiyorum firmayı, bütün mobilyaları birlikte aldığımız için koltuk ve yatak fiyatını tam bilmiyorum ne yazık ki
Teslim tarihinde sıkıntılar yasadık birde ürünlerin bir kısmında bize göre sorunlar vardı düzeltmeleri için çok dil döktük bir kaç defa tartıştık profesyonel davranmadılar açıkçası. Yuva kurmak çok zormuş :)Çok teşekkür ederim cevabınız için ama benim şehirde malesef yok o mağaza ..ne gibi sorunlar yaşadınız peki çok üzüldüm
Öyle canım ama bunlar tatlı zorluklar :) bakalım biz neler yaşıycazTeslim tarihinde sıkıntılar yasadık birde ürünlerin bir kısmında bize göre sorunlar vardı düzeltmeleri için çok dil döktük bir kaç defa tartıştık profesyonel davranmadılar açıkçası. Yuva kurmak çok zormuş :)