- 29 Ocak 2014
- 367
- 662
-
- Konu Sahibi zumrut_zumrut
Tesekkurler :)harika
o kadar yorgunumki tee. o uzun koltuğa uzanıp uyuyasım geldi.. ..huzurla otur
evinizin salonunu cok begendim güle güle oturun öncelikle
inşallah en kısa zamanda :)devamını merakla bekliyoruz
Tesekkur ederim cok mutlu oldum :)ilk defa bu kelimeyi kullanacağım: bayıldım:)
Cok teşekkür ederim güzel yorumunuz için inşallah en kısa surede odaların fotoğraflarını çekip yüklemek istiyorum bendeben de çook beğendim. iyi günlerde oturun. lacivert- krem-ceviz temasını evde en aızndan bir oda için hep istedim ama olmadı. keşke olsaymış. harika görünüyor, zevkine bayıldım. diğer odalarını da feci merak ettim.
Cok mersi buyurun gelin misafirim olun :))o kadar yorgunumki tee. o uzun koltuğa uzanıp uyuyasım geldi.. ..huzurla otur
Coook teşekkür ederim daha güzeli sizin olsun :)Harika hayallerime yakın bir ev, mutlulukla oturun
Merhaba yastıkları mobilyalarımı aldığım firmadaki kumaşlardan seçmiştim Ankara sitelerde Eve Mobilya :)evinizin salonunu cok begendim güle güle oturun öncelikle
benim salonumda mavi dekorasyonu yeni ev aldık hayırlısıyla cıkıcas bir kac aya inş sizin dekoratif yastıklarınız cok hoşuma gitti nerden aldıgınızı ögrenebilirimiyim acaba?
Cok sagolun :)çok beğendim güle güle oturun
Cok teşekkür ederim güzel yorumunuz için, inşallah en kısa surede yükleyeceğim.bende çok beğendim.. huzurla oturun inşallah.. hatta ben diğer odalarıda merak ettim :)