Salonum :)

Cok daha guzeli sizlerin olsun tesekkur ederim cok mutlu oldum yorumlarinizi okuyunca :)
Sağol canım, inşallah. Ama gerçekten çok güzelmiş salonunuz, hem ferah hem huzurlu, sıcak. Çok zor beğenen biri olarak söylüyorum salonunuz bu sitede şimdiye kadar gördüğüm en güzel 2-3 salondan biri:) Ne abartıya kaçıp aksesuarla doldurmuşsunuz ne de sade olsun diye bomboş bırakmışsınız.. Her şey yerli yerinde, renk uyumu da süper. Bir de ben böyle geniş salonlara bayılıyorum. Güle güle oturun tekrar.

Evimin diger kisimlarinin da fotograflarini cekip eklerim tabi ki sagolun :)
rica ederim tatlım, heyecanla bekliyorum :) Rabbim o güzel evinizi hatta sahip olduğunuz bütün güzellikleri muhafaza etsin inşallah, malum hayat bu kayıplar da oluyor zaman zaman maşaallah diyelim Allah zeval vermesin

Gördüğüm en güzel salonlardan biri sanırım hatta belki de en güzeli. Merak ettim mimar yardımı aldınız mi acaca? Renklerin uyumu harika. Söylenecek çok şey var ama maşallah diyip bitiyorum

Dehşet bayıldım. Halı çook güzel. Perde ağır bir model olmasına rağmen çok sade ve uyumlu olmuş. Koltuklar çok güzel. Uyum çok tatlı. Tekli koltuk çok köşede kalmış 20 santim çaprazlayıp öne getirseniz? Evinizin Devamını merak ettim mutlulukla oturun.

rica ederim tatlım, heyecanla bekliyorum :) Rabbim o güzel evinizi hatta sahip olduğunuz bütün güzellikleri muhafaza etsin inşallah, malum hayat bu kayıplar da oluyor zaman zaman maşaallah diyelim Allah zeval vermesin

Amin insallah :)) halimin markasi kasmir hali love serisinden, boyle marka adi verebiliyor muyuz sitede bilmiyorum ama umarim sorun olmaz

Gördüğüm en güzel salonlardan biri sanırım hatta belki de en güzeli. Merak ettim mimar yardımı aldınız mi acaca? Renklerin uyumu harika. Söylenecek çok şey var ama maşallah diyip bitiyorum

Cok kibarsiniz muhakkak cok daha guzel yuvalar vardir bizim butcemize zevkimize uyan boyle bir salon oldu :) yardim almadik 6 ay once evlendim boyle bir yuva kurduk :)

Tekli koltukla ilgili onerinizi hemen uyguladim :) aslinda bir kac ufak aksesuar eklendi farkliliklar oldu bu ilk haliydi salonumun. Cok tesekkur ederim guzel dusunceleriniz icin

Aşkla oturun inşallah bayıldım tek kelimeyle maşallah Ben orta sehpanızı ve yastıklarınızı nereden aldığınızı sorabilir miyim o tarz birşeyler arıyordum Benimde köşem vizon berjerim lacivert bu tarz birşeyler tam olacak gibi

Cok cook tesekkur ederim :) ben mobilyalarimi sehba yastiklar dahil ankarada sitelerde bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…