- 29 Ocak 2014
- 367
- 662
-
- Konu Sahibi zumrut_zumrut
Çok hoş gerçekten, arkadaşların da dediği gibi çok huzurlu bir salon. Her şey ayarında olmuş. güle güle oturun:)
hiii,bayıldım...süper süper
Çok hoş gerçekten, arkadaşların da dediği gibi çok huzurlu bir salon. Her şey ayarında olmuş. güle güle oturun:)
hiii,bayıldım...süper süper
Sağol canım, inşallah. Ama gerçekten çok güzelmiş salonunuz, hem ferah hem huzurlu, sıcak. Çok zor beğenen biri olarak söylüyorum salonunuz bu sitede şimdiye kadar gördüğüm en güzel 2-3 salondan biri:) Ne abartıya kaçıp aksesuarla doldurmuşsunuz ne de sade olsun diye bomboş bırakmışsınız.. Her şey yerli yerinde, renk uyumu da süper. Bir de ben böyle geniş salonlara bayılıyorum. Güle güle oturun tekrar.Cok daha guzeli sizlerin olsun tesekkur ederim cok mutlu oldum yorumlarinizi okuyunca :)
rica ederim tatlım, heyecanla bekliyorum :) Rabbim o güzel evinizi hatta sahip olduğunuz bütün güzellikleri muhafaza etsin inşallah, malum hayat bu kayıplar da oluyor zaman zaman maşaallah diyelim Allah zeval vermesinEvimin diger kisimlarinin da fotograflarini cekip eklerim tabi ki sagolun :)
oh oh çok ferah bir salon..ağız tadıyla oturun...
rica ederim tatlım, heyecanla bekliyorum :) Rabbim o güzel evinizi hatta sahip olduğunuz bütün güzellikleri muhafaza etsin inşallah, malum hayat bu kayıplar da oluyor zaman zaman maşaallah diyelim Allah zeval vermesin
Gördüğüm en güzel salonlardan biri sanırım hatta belki de en güzeli. Merak ettim mimar yardımı aldınız mi acaca? Renklerin uyumu harika. Söylenecek çok şey var ama maşallah diyip bitiyorum
Dehşet bayıldım. Halı çook güzel. Perde ağır bir model olmasına rağmen çok sade ve uyumlu olmuş. Koltuklar çok güzel. Uyum çok tatlı. Tekli koltuk çok köşede kalmış 20 santim çaprazlayıp öne getirseniz? Evinizin Devamını merak ettim mutlulukla oturun.
Cok cook tesekkur ederim :) ben mobilyalarimi sehba yastiklar dahil ankarada sitelerde birAşkla oturun inşallah bayıldım tek kelimeyle maşallahBen orta sehpanızı ve yastıklarınızı nereden aldığınızı sorabilir miyim o tarz birşeyler arıyordum Benimde köşem vizon berjerim lacivert bu tarz birşeyler tam olacak gibi
Firmada yaptirdimCok cook tesekkur ederim :) ben mobilyalarimi sehba yastiklar dahil ankarada sitelerde bir
Cok cook tesekkur ederim :) ben mobilyalarimi sehba yastiklar dahil ankarada sitelerde bir
Özel yapım olduğu belli gerçekten çünkü hiç bu tarz göremiyorum normal mağazalarda sanırım yaptırmamız gerekecek çok teşekkürler güle güle oturun tekrarFirmada yaptirdim
bayıldımmm...
ayy harika bir dizayn çok şık
kolay beğenmeyen biri olarak çok beğendim.huzurla yaşayın inşALLAH