- 16 Mayıs 2013
- 981
- 426
-
- Konu Sahibi zumrut_zumrut
Ankara evlerinin camlarina benziyor :) niyeyse öyle hissettim :) Güle güle oturun, cok güzel döşenmiş
Aaaaa bilmisim vallahi :) Aslen Ankara'liyim fakat istanbul'da yaşıyorum :)Evet bahcelievler :) tesekkur ederim
inşallah canımmmHepinize cok tesekkur ederim daha guzelleri sizin olsun
Tesekkur ederim :)Çok hoşmuş salonunuz.Güle güle oturun.
İnanılmaz beğendim maşaallah Allah huzurlu oturmayı nasip etsin :) Bende ekimde evleniyorum da inşaallah, acaba rica etsem koltuk takımınızı nerden aldığınızı paylaşır mısınız? Teşekkürler :)
Cok tesekkur ederim sagolun :)Klasik ve modern çok beyendim.güle güle kullanın :)
Ne guzel seyler soylemissiniz cok tesekkur ederim :) Ankara sitelerde eve mobilyadan aldimçekten çok güzel sıcacık ve huzurlu hani insanın işten gelince kendini rahat ve hzurlu hissediceği bir salon olmuş mobilya mağazası gibi duran soğuk salonlardan çok uzak.
Koltuklar özelliklede çok şık nerden almıştınız
Col tesekkur ederim :))Bayıldım gerçekten çok hoş bir salon özellikle koltuklarınız çok güzel.
Merhaba tabi ki Ankara Eve mobilyadan sehbam :)orta sehpanızı nereden aldınız söylerseniz çok sevinirim çok hoşuma gitti
İnanin bende cok istiyorum ama bi turlu firsat bulamiyorum en kisa zamanda fotograflari cekip paylasmaya calisicam sagolun :)tüm evinizi bekliyoruzz :)