• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
rengi biraz koyu gibi ama model hoş canım içine sindyse gerisini boşver.güle güle kullan.teşekrler bu arada;)[/QUOTE

Amin bende teşekkür ederim canım.salon takımı diye biraz ağır renkler seçelim dedik,yatak odasını bembeyaz aldık,oturma grubunuda köşe takım cıvıl cıvıl renkleri var:69: senin yatak odası ve oturma grubun nasıl acaba canım

benm yatak odam ve oturm odam istikbalden yatak odası valencia modeli oturma odasıda hoby oturma grubu oda pembe:) sitesnde var cnm bakablrsn

Çok modern ve şık bir oda olmuş, bayıldım gerçekten
Allah ağzınızın tadını bozmasın

işte yaa beyazın farkı.........
nedense beyaz hep huzur vermiştir bana çok güzel inşallah güzel günler görürsünüz evinizde

koltuk takımını çok beğendim bende nerden ve ne kadara aldığını sorsam ayıp eder miyim acaba

teşekkürler arkdşlar izmir kısık biçer mobilyadan aldm konsol yemek masası zigon sehpa bide koltuk takımı 7 milyr tuttu.ayrıca koltuklara uygun halı bulamadmb aşka ve ben uyduğunu düşünüorm çünkü perdede de fon olrk o tonda

Back
X