• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonum yatak odam ve oturma odam,,yorumlarınızı bekliyorum..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

pocahontasx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
208
1
116
43
Manisa
Nasıl olmuş arkadaşlar,,mobilya seçiminde yaptığım en doğru şeyin köşe takımını almak olduğunu düşünüyorum,,o odada o kadar rahatız ki oturma odasını hiç kullanmadık,,2 yıldır bir kez bile oturmadık üzerine:)
$S7302089.webp$S7302088.webp$Photo-0395.webp$Photo-0243.webp$S7302095.webp$S7302090.webp$Photo-0251.webp

eviniz çok güzelmiş tabiki mobilyalarınızda fotoları evim evim güzel evim formuna koyabilirsiniz.ordaki yorumlarıda alabilirsiniz.

tşekkür ederim,,salondaki kşe n-design,oturma odası saloni,ünite ikea,yatak odası inegölden geldi ama hatırlayamadım markasını

Mobilyalarınıza bayıldım, bizde bu sıralar mobilya modeli arayışı içindeyiz, bende siyah ve beyaz ağırlıklı istiyorum ve köşe takıımı mutlaka almayı düşünüyorum. Burda da görünce çok hoşuma gitti. Allah güle güle, mutlulukla, huzurla kullanmayı nasip etsin..

Back
X