Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salonum için perde fonu yaptırmak istiyorum.Renk konusunda önerileriniz nelerdir ?
kızlar benim salon perdelerim pembe koltuklar krem rengi halılar krem üzerine pembe mavi çiçekli mobilyalar akçaağaç perdeme fon ne renk yaptırmam gerekli sizce
senin yerinde olsam su cicekli desenli kumaslar varya onlardan diktirirdim.
ben ins mutfagim icin onu dusunuyorum. altinada kuruvaze diyorlar galiba boyle gelin gibi bir tul
super olur canim.
kızlar yeni evimin çok güzelbi manzarası var kapatmak istemiyorum perdeyle ama dekoratif bişilerde olsun istiyorum..koltuklarım krem kahve evin genel dekoruda toprak tonlarında...ayna giydirmeli binalar varya onlardan ben diyorum kii sade şık bişi olsun ..altına krem zebra stor diktiriyim..kenarlarına da kahve fon dün perdeciye gittim baktım perdeci tülfon daha dekoratif duruyor dedi ne yapsam sizce birde..orta kısımlara krem zbra stor kenarlara kahve stor da olabilir kahveler fon gibi durur çok da modern olur die düşünüyorum sizce napiimm?fikir verirseniz sevinirim!!!