- 25 Ekim 2011
- 609
- 817
- 103
selam kızlar.. salon takımımı aldım ancak dekorasyon halı vb. de fikirlerinize ihtiyacım var. salonum çok büyük değil ama ufak da sayılmaz dikdörtgen.
koltuklarım klasik ile modern arasında bir tarzda.. konsolum ve masam kırık beyaz lake boyalı. Bazı kısımlarında açık kahve renkte ahşap
eklentiler var. Salonun bir kısmında kırlentlerde bulunan toz pembeyi ya da onun biraz koyusunu duvar rengi olarak uygulamak istiyorum. Eşyalar açık koltuklar açık sönük kalmasın diye ve farklı bir hava oluşsun diye düşündüm. Bu durumda halım ne renk olmalı ne tarz bir perde seçmeliyim bilemiyorum.
[/ATTACH]

resimleri yükledim
Benim üçlü koltukların zemin rengi krem olacak . salonda modern tarz hakim olsun istiyorum. Bu koltuk takımı bana şirin geldi. Çok klasik değil.. Ve duvar kağıdı , dekoratif eşyalar ile modern hava otursun istiyorum. Bunlara uygun abajür , ufak farklı sehpalar vs. aklıma gelenler. Ancak renk dağılımını kafamda oturtamadım .. yardımlarınızı bekliyorum .. teşekkür ederim şimdi
den
koltuklarım klasik ile modern arasında bir tarzda.. konsolum ve masam kırık beyaz lake boyalı. Bazı kısımlarında açık kahve renkte ahşap
eklentiler var. Salonun bir kısmında kırlentlerde bulunan toz pembeyi ya da onun biraz koyusunu duvar rengi olarak uygulamak istiyorum. Eşyalar açık koltuklar açık sönük kalmasın diye ve farklı bir hava oluşsun diye düşündüm. Bu durumda halım ne renk olmalı ne tarz bir perde seçmeliyim bilemiyorum.
[/ATTACH]

resimleri yükledim

Son düzenleme: