salonum icin fikir...

bakın su el dokuma halıda koltuklarınızla cok hos olur hatta düşündüm de yastıklarda turkuaz kullanacaksanız halıda olmaması daha iyi gibi geldi gözüme şimdi yada az turkuaz olmalı gibi halıda

birde ahsap orta sehpa üzerine dekoratif objelerle harika olur

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 81
cerceve güzel belki ama biraz ince kalmış ve cok yukarı asmışsınız bu sebeplerden kendini göstermiyor tablo.. cerceve kalınlasırsa tabloda haliyle boyut olarak büyür kanepe üstünü daha cok doldurur ve dengeler. Ben koltuklarınızı cok begendim ama o desenlerden kurtulun bencede ..

en yakın zamanda koltuk yastıklarını değiştireceğim, güzel fikirleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim dashunya :))

hanimlar salonum cok kahverengi, biraz renk katmak istiyorum.koltuk yastiklarini degistirsem mesala, nasil bir renk yapabilirim sizce.? perde ve halim yeni oldugundan degistirerem sadece koltuklarla oynayarak ve dekoratif urunlerle renk katabilirim...fikirlerinizi bekliyorum.

Neyseki kahverengi ile her renk uyumlu. Ama toprak tonlarında bir turuncu çok iyi gider gibi geldi bana. Bence yastıkların yeni kumaşında hem halıdaki kahverengiliklerden hem de istediğiniz turuncu, sarı, yeşil renklerden olsun. Aynı şekidle tablotu indirip onun yerine de uyumlu başka bir tablo ya d aobje asarsanız süper bir uyum olabilir.

Back
X