iki koltuk arasında cicek duran yere yani yan sehpa alıp oraya ortamın tarzına uyan ve renk katacak bir abajur koyabilirsiniz yada bir gramafon koyabilirsiniz ama tabi o halı ve yastıklarla olmaz
Koltuğu tamamen aynı kumaştan kaplayabilseydiniz daha iyi olurdu.
Şu an değiştiremem derseniz,sadece küçük kare kırlentleri değiştirebilirsiniz.
Mesela somon rengi veya pudra rengi olabilir.Hazır kılıflardan da bulabilirsiniz.
Köşedeki saksı yerine yüksek küçük bir sehpa koyup üzerine renkli mum veya çerçeve,abajur gibi objelerle renk katabilirsiniz.
Çiçek kalacaksa,ona güzel pastel renkli bir saksı alabilirsiniz.
Duvardaki tabloyu da modern,pastel renkli bir çiçek tablosuyla değiştirseniz odanın havası değişir diye düşünüyorum.
bence yaglıboya ise değerlendirin ama değişik bir cerceve ile mesela kalın altın varaklı ahsap bir cerceve bu toprak tonlarına cok güzel ısıltı katar tabloya da deger katar ki zaten bana göre el emeği verilip yapılmıs hersey değerlidir yani en güzel kanvas tablo bile olsa bu tablonun yerini alamaz benim gözümde
daha evvel turkuaz dedim ama yeşil de cok güzel olur ama minderler koltugun tonlarında olursa daha güzel olur sanki bu durumda
bu arada yastıkların arka yüzleri aliba koltugun renginde bence bir ters cevirip bakın dediğiniz gibi aynı renk olsa bogmaz aksine cok sakinleşir ortam kırlentlerinizle renk ve hareket katarsanız daha güzel olur bence ama baska tonlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?