Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu SALONUM çooook küçük

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

dond

evli,mutlu,çocuklu
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
532
0
26
Düzce
Bir ay sonra yeni eve taşınacagım salonum 16m2 sizce nasıl daha geniş gözükür

odana derinlik katacak stickerler kullanabilirsin canım... yeni evin hayırlı olsun canım bende 2 ay sonra yeni evime taşınacağım inş..

Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız oturursun inşallah. Benim evimin toplamı yaklaşık 30 metrekare falan =) beterin beteri var yani =) bende topic açtım ne yapabilirim diye az evvel. Ayna olayına katılıyorum. Bir de imkanın var mı bilmiyorum ama açık renk mobilyalar odayı daha geniş gösteriyor. Öpüyorum canım

benim salonum da çok küçük, bana kalsa ben neler yaparım da eşim malesef klasik bir adam, yeniliklere açık değil, o nedenle sadece hayalimde kalıyor, yerinde olsam salon mobilyasını beyaz seçerdim, 16 metrekare de benimkinin neredeyse yarısı kadar oluyor, köşe takımı belki sığabilir,ayna kullanabilirsin, ben pek aynadan hoşlanmıyorum, yatak odası dışındaki aynalar beni boğuyor, şimdilk bunlar geldi aklıma

Bir ay sonra yeni eve taşınacagım salonum 16m2 sizce nasıl daha geniş gözükür

benim evimde çok küçük yapboz koltuklardan aldım istersen köşe istersen koltuk takımı oluyor tw üntsi alma ben aldım hata yaptım duvara montolablrsn.yada ikea git çok güzel evler döşemişler oradan bilgi alablrsn :)

Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız oturursun inşallah. Benim evimin toplamı yaklaşık 30 metrekare falan =) beterin beteri var yani =) bende topic açtım ne yapabilirim diye az evvel. Ayna olayına katılıyorum. Bir de imkanın var mı bilmiyorum ama açık renk mobilyalar odayı daha geniş gösteriyor. Öpüyorum canım

canım nasıl döşedin evini benimde 70 metrekare felan ama salonum oda çok küçük :(

canım nasıl döşedin evini benimde 70 metrekare felan ama salonum oda çok küçük :(

bnm evim öğrenci evinden bozma. çok zevkli ve gü<zel değil. iki odası var salon-mutfak bir de yatak odam. amerikan mutfak yani. bi sehpaya tv koydum. bir de koltuğum var bir de kitaplığım =( yatak odam da çok uyduruk somya üstüne yatak. kitaplıktan bozma raflara katlamalı kıyafetlerimi koydum. bir de bez dolap ile şifonyerim var da hepsi ayrı telden yani

duvarlarda ayna kullanabilirsin daha geniş gösterir. duvarların açık tonda boyanması da daha ferah olur

salon duvar rengi beyaz seçip açık renklerin hakim olduğu koltuk alabilrsin perdenide yine aynı renk açık renkten seçerek odana büyüklük katabilirsin canım

Merhaba hayırlı olsun evin güzel günlerde sağlıkla otur inşallah.

Benim ilk evim de toplam 65 metrekare falandı..Salonum da sizinki kadardı hemen hemen...
Ben salona sadece küçük bir köşe koltuğu iki berjer ortaya sehpa ve bir tv koymuştum..Yani yemek takımı yoktu ve inan her gelen şaşırıyordu evimin bu kadar küçükken böyle şirin olmasına :))
Yemek takımımı ise bir odaya koymuştum odanın tamamını masam ve sandalyeler kaplamıştı zaten...Aslında kullanışlı da olmuştu çünkü misafir mi geldi yemeği odada yiyorduk sonra salona geçiyorduk masanın dağınıklığı bile göze görünmüyordu haliyle..
Ama tabiii o zamanlar kızım yoktu çocuk odası falan yapmam geekmediği için bir odayı böyle ayırabilmiştim..Eğer senin de şartların müsaitse salona yemek takımı koyma çok da güzel döşersin bu durumda :)
Diğer odamızı da duvardan duvara bir kitaplık ve bilgisayar masası bir de kanepe ile doldurmuştuk...
Ben ce böyle küçük evler de sadece ihtiyaç dahilinde eşya kullanmak gerekiyor..Öyle süstü püstü aksesuardı çok özenmeyeceksin ki kalabalık edip ortamı daraltmasın:)

Back
X