B brcncvk86 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2008 731 0 9 Mart 2009 Konu Sahibi brcncvk86 #1 selam arkadaşlar.. alacağımız evin salonu dikdörtgen şekilde ve bi tarafında pencerenin yanına doğru yuvarlak bir kolon var..evinde herhangi bir odasında kolon olan var mı? süslemek için sticker fln yapayım dedim başka değişik fikri olan var mııı?
selam arkadaşlar.. alacağımız evin salonu dikdörtgen şekilde ve bi tarafında pencerenin yanına doğru yuvarlak bir kolon var..evinde herhangi bir odasında kolon olan var mı? süslemek için sticker fln yapayım dedim başka değişik fikri olan var mııı?
Z zeytingxoxzlxux Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2008 5.104 1 9 Mart 2009 Konu Sahibi brcncvk86 #2 Bence sticker iyi fikir özellikle de yaldızlı bir model seçerseniz çok hoş durabilir .
EKXIXNOKS »-(¯`v´¯)-»»-(¯`v´¯)-» Kayıtlı Üye 14 Eylül 2007 565 0 9 Mart 2009 Konu Sahibi brcncvk86 #3 bence canım oraya yuvarlak gelecek şekilde oturma yeri yapsan veya küçük bir yuvarlak masada olur benim aklıma bu geldi
bence canım oraya yuvarlak gelecek şekilde oturma yeri yapsan veya küçük bir yuvarlak masada olur benim aklıma bu geldi