Ya ilk zamanlar biz böyleydik 2 gun güzel geciyorsa 3.gun bir kıskanclık veya havadan nem kapma, 3 yıl önce kapanmıs konularkntekrae hatırlatıp tartısma vs sacma sebeblerlw büyük kavgalar ediyorduk . Sarılmadan Sırtını donerek yatsa bile aglayarak uyuyordum
2 gun barısık 1 hafta evde köse kapmaca gibi küs takılırdık hep ben adım atıyordm baktım bku cıkıyor alısıyor gönlü alınmasına. Saldım küstüysek tövbe konusmam yemek kahvaltı herkes kendisi hazırlar yer brn cıkarım toplarkm arkamdan o girer hazırlar yer toplar .aynı evde birbirimize engel atardık
onu gordugum odadan cıkar kacardım yüzyüze gelmek dahi istemezdim. Hiç haber vermeden aksamları dısarı cıkardım ama malum türkiyesi dısarıda korkuyom diye en fazla site dısında yakın bir cocuk parkına gider otururdum buda meraklanırdı o sayede iletişme gecmeye calısırdı baktım küsken onj sallamamak işe yarıyor her küslükte adım atmayı kestim istiful olsun derdim . Ama 2.yıldan sonra hatta gebelikle birlikte (1 yl sonunda) artık oturmustuk eskisi gibi hersye alınmıyordum. Aklımızq takılan ve sonucu kavgaya donecek sakaya vurarak soylemeyw basladık mesela cok sacma ama soyle bişeyw uzun sure takıldm esimin esyalarında acaba ona hediye gelen ve sakladıgı bir hediye varmıdır diye merak ediyordum sevgilisinden vs.. sorsam kıskanclık kavgası cıkacaktı o şöyle sorardım mesla çamasır katlıyorumdur asko bu tsort nerden güzelmiş zamanında eski sevgilin falan almadı demi eger aldıysa hemen yer bezi yapim diyorum gülerek o an gülp geciyoz ama cevabımında alırdım
bazen evi salıyorum evde malum cocuk var batıyor anında esim de asırı titiz basak o gun evi o temizlediyse yerde tek bir kırıntı gorse baslar soylenmeye eskiden olsa alınjr küserdim ama simdi kahkaha atıyorum ee beni anla işte der gülerim. Ya da ogun agır yemek istemez canım makarna salata kızartma falan basit menu yaparım. Arkadas ortamında daha önce yemek becerememele alakalı muhabwt oldu eve gelene kadr kavga ettim rezl ediypsn venivs diye sjsj ama artık takmıyorum yine oyle muhabbetler oljnca esime diyom asko benm fix menum ne diyprjm oda makarna salata
diyor gülüp geçiyoruz cidden zamanla artık takılmıyorsun su alınganlıgı bırakınfa evlilikte güzelleşiyor aslında. Kavgalar vs azalıyor biz en son ne zaöan tartıstık onu bile hatırlamıyorum okadr uzak bi tarih ki ha tabi bazen ufak tartısmalar oluyor ama dakika bile surmuyor hadi hele uzatma git cayı koyda içek derim . Ya yeni evliyken birde yalnız hissediyorsun ailenden birden kopunca soluksuz ilgi alaka boslugun dolsun istiyorsun bunlarda olunca pişmanlık duyuyorsun evlendiigne. Ama ben severek evlenmiş taze evli birine güsel anılar biriktirmek varken bosan kurtul esin okuz falan diyemem. Sevdigin adam oda seni seviyordur, bi anda aynı evde yasamak gercekten adaptasyon illa oluyor sevdigin insanda olsa. Ben ablamın üni okudugu yeri kazanmısyım. Ablam ayrı evde yasıyordu ailemde oh ablanla aynı evde kalırsınz falan dedi oyle yaptık 2miz . Ama resmen ikş yabancı arkadas gibiydik ablam resmen beni köle diye almıstı yanına hergun annemleri arayıp ben bıktım vu kızdan baska eve cıkacam ya da yurda giricem falan diyordum arkadasları gelince bana yaptırırdı herseyi sinr olurdum abla yani öz kardes aynı kan? Yinende ilk sene sorun yasadım sonra zaten cevre edindikce falan ablamda zaten artık olgun bir kız oldugumu farketti herseti venle yapmaya baslamıstı. Bunlar gecici olur umarım düzelmenizi isterim