merhaba arkadaşlar, eğer nasip olursa yeni bir ev aldık. 125 metrekare. evde 2 tane salon büyüklüğünde oda var. 1 tane orta büyüklükte yatak odası da olabilecek çocuk odası da olabilecek oda var. bir tane de çocuk odası olarak düşünülmüş ama çok küçük bir oda var. eylül gibi taşınmayı planlıyoruz.
ben ilk önce salon koltuklarını değiştirip, rahat bir model alıp salonda oturmayı, ikinci salon kadar olan odayı yatak odası yapıp, büyükçe odayı kızıma oda yapmayı ve küçücük odaya da bilgisayarı tv bir de kanepe atıp misafir gelince yatsın diye düşünerek misafir odası yapmaya karar vermiştim.
şimdi eşim "akşamdan akşama yatacağımız oda niye bu kadar büyük olsun orayı oturma odası yapalım oraya da yeni koltuk alalım (kanepelerim biraz eskidi daha doğrusu ben yıkaya yıkaya yüzlerini ağarttım:) diğer odayı yatak odası yapalım, küçücük odayı çocuk odası yapalım gelende oturma odası salon yatsın" diyor.
ama 2. bebiş gelirse ona nereden oda bulacağız? hadi odaları değiştirdik yesyeni koltukları ben ne yapayım?
annemler geldi mi en az 1 ay kalıyorlar o yeni koltukların üzerinde o kadar yatılınca aç kapa bozulmazlar mı?
velhasılıkelam kafam karıştı. sizin fikriniz nedir arkadaşlar?(BU ARADA KIZIM 3 YAŞINDA)