- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
Yerinde olsam küçük bi çerçeve alır kaynanamın fotoğrafını koyar eşime süpriz yapardım burda da hoş çıkmış hem çerçeveli bak bu köşede güzel durur diye. İstediğin bi köşeye koyarsın. Kaçış yok çünkü.
Adamlara kendi evine fotoğraf asmak bile yasak. Ailesini özlemesi falan ovvv erkek adam özler mi? Bir tek kadına mahsus aile özlemi ve ev dekorasyonu zaten.
Yani, adam belli ki özlem gidermek için yapmış böyle bişeyi.yaa bide dekorasyon olsa netten tablo falan alınır aile fotoğrafı dekorasyon ögesi mi manevi bişey olamaz mı dimi ama
Canim bende ailemi cok ozluyorum. telden'fotolarini acip bakiyorum. Ama esim kocaman uc tane yanyana dizmis. Kaynanam fena biri zaten. Hani bi cerceve yapip bitanesini assak tamam. ama siralamis resmenResim dekorasyon için mi konuyo biz ailelerden uzaktayız her yerde var ailelerin resimleri ağlamadan bakabildiğimde babamın resmini de epey büyükçe çerçevelettim hazır bekliyo asılmayı
Aslında tabii ki anormal bir durum değil de,fotoğrafın ebatı anormal geldi bana.Adamlara kendi evine fotoğraf asmak bile yasak. Ailesini özlemesi falan ovvv erkek adam özler mi? Bir tek kadına mahsus aile özlemi ve ev dekorasyonu zaten.
Ben kendi ailem de dahil kimsenin fotoğraflarını koymuyorum evin hiç bir köşesine.
Eşimle öpüşürken babamın fotoğrafını görünce çiçek olasım geliyor
Uzağı görmüyordur belki adamcağızAslında tabii ki anormal bir durum değil de,fotoğrafın ebatı anormal geldi bana.
A4 ten büyük demiş konu sahibi.
Benim gözümde odasının her yerine büyük posterler asan bir ergen canlandı
ozlediyse telinin ekranina koysun. Beni sevmeyen ve kalbinin guzelliginede inanmadigim kaynanamin resmini evimin bas kosesinde durdurmak zorundamiyim.Yani, adam belli ki özlem gidermek için yapmış böyle bişeyi.
Ama o eşinizin annesi... Siz sevmeseniz bile o seviyor, yetmez mi?ozlediyse telinin ekranina koysun. Beni sevmeyen ve kalbinin guzelliginede inanmadigim kaynanamin resmini evimin bas kosesinde durdurmak zorundamiyim.
Oy oy ne zor işler bunlarr..ozlediyse telinin ekranina koysun. Beni sevmeyen ve kalbinin guzelliginede inanmadigim kaynanamin resmini evimin bas kosesinde durdurmak zorundamiyim.
kaynanami tanimasam belkide seninle ayni tepkileri verirdim. Ama taniyorum...Ama o eşinizin annesi... Siz sevmeseniz bile o seviyor, yetmez mi?
Canim bende ailemi cok ozluyorum. telden'fotolarini acip bakiyorum. Ama esim kocaman uc tane yanyana dizmis. Kaynanam fena biri zaten. Hani bi cerceve yapip bitanesini assak tamam. ama siralamis resmen
İsterse dünyanın en kötü insanı olsun bişey değişmez. Sonuçta o adamın annesi bu insan. Sevecek özleyecek tabi ki. Ve o ev sizin ortak eviniz, sadece size ait değil, siz nasılistediğiniz değişikliği yapıyorsanız o da yapabilir. Düşünce tarzınız çok yanlış geldi bana.kaynanami tanimasam belkide seninle ayni tepkileri verirdim. Ama taniyorum...