salonda fotograf sergisi !!!!!!

hhahahaha sen nasıl yalakasın öyle yaa güzelmiş bu sevdim

Adamlara kendi evine fotoğraf asmak bile yasak. Ailesini özlemesi falan ovvv erkek adam özler mi? Bir tek kadına mahsus aile özlemi ve ev dekorasyonu zaten.

yaa bide dekorasyon olsa netten tablo falan alınır aile fotoğrafı dekorasyon ögesi mi manevi bişey olamaz mı dimi ama

Sırf gelinlik fotoğrafımı asarım diye gittim kırık beyaz yatak odası ve salon mobilyaları aldım. Kaynanam da beyaz giyerse asarım yoksa kusura bakmasın.

Resim dekorasyon için mi konuyo biz ailelerden uzaktayız her yerde var ailelerin resimleri ağlamadan bakabildiğimde babamın resmini de epey büyükçe çerçevelettim hazır bekliyo asılmayı
Canim bende ailemi cok ozluyorum. telden'fotolarini acip bakiyorum. Ama esim kocaman uc tane yanyana dizmis. Kaynanam fena biri zaten. Hani bi cerceve yapip bitanesini assak tamam. ama siralamis resmen

Adamlara kendi evine fotoğraf asmak bile yasak. Ailesini özlemesi falan ovvv erkek adam özler mi? Bir tek kadına mahsus aile özlemi ve ev dekorasyonu zaten.
Aslında tabii ki anormal bir durum değil de,fotoğrafın ebatı anormal geldi bana.
A4 ten büyük demiş konu sahibi.
Benim gözümde odasının her yerine büyük posterler asan bir ergen canlandı

ben annemlerınde, kayınvalıdemlerınde fotograflarını dekorasyona uygun cercevelerle bırkac yerlere serpiştirdim, benım de esım bana sormadan fotograf buyutup asarsa, kimin fotografı olursa olsun hoslanmam, hatta tablo bıle olsa hoslanmam... ben de o da bırsey yapıyorsak ortak karar verırız ozellıkle ev dekorasyonunda... yoksa herkes kendıne gore ev dızayn etsın :) olmaz oyle :)
bence suan ındırmeyın fotografları eşiniz gelene kadar.fakat salonda sevmedıysenız baska yerlerde, hatta mumkunse 15x20 lık cercevelerde kullanın...... a4 ten buyuk fotograf bır de sıralı ne gerek var odak noktası yapmaya...

Canim bende ailemi cok ozluyorum. telden'fotolarini acip bakiyorum. Ama esim kocaman uc tane yanyana dizmis. Kaynanam fena biri zaten. Hani bi cerceve yapip bitanesini assak tamam. ama siralamis resmen

Fena biri olması eşinin annesi oldugu gerçeğini değiştirmez ki....bence kesinlikle kaldirma bir sure kalsin öyle. Namaz kilarken ters cevirirsin bir iki ay sonra da onlari kaldirir orta boy resmini çerçeveler koyarsin. Eşin iyi niyetini görünce bunu yaptiginda art niyet aramaz. Ama kaldirirsan ikna olacagni sanmıyorum.

Simdi esin belki ruyasinda gördü belki ozledi bence inada bindirip kavgaya gerek yok.

kaynanami tanimasam belkide seninle ayni tepkileri verirdim. Ama taniyorum...
İsterse dünyanın en kötü insanı olsun bişey değişmez. Sonuçta o adamın annesi bu insan. Sevecek özleyecek tabi ki. Ve o ev sizin ortak eviniz, sadece size ait değil, siz nasılistediğiniz değişikliği yapıyorsanız o da yapabilir. Düşünce tarzınız çok yanlış geldi bana.

Ailesinin resmini koymasında ne sakınca var anlayamadım. Salonda kılmayıverin namazınızı o bahaneniz olmuş bence ayrıca söylemeden kendiniz kaldırmanız elbette hoş değil özenmiş koymuş ne var bunda büyütülecek. Dayımda da annemde de salonda çerçeveli büyük anneannemin dedemin resmi vardır ve çok severim o resmi. Ben de hem kendi ailem hem eşimin ailesinden bir bölüm yapmak istiyorum şahsen o kadar büyük olmasa da. Börtü doğa resimleri koymaktan daha anlamlı geliyor aile resimleri koymak. Bence kaynananızı sevmediğiniz için böyle düşünüyorsunuz. Eğer çok büyükse canım sakik duruyor daha küçüğünü koyalım diyebilirsiniz ama kaldırmanız hoşuna gitmeyecektir.

Siz de 7-8 tane kendi ailenizin ve sizin resimlerini A4'ün bir boy büyüğü çerçeve yaptırın. Hepsini dizin aynı yere. Onlarınki sığamayıp arka sıralara kaysın
Görünmesin çerçeve bolluğundan

Böyle şeylere takarsan evlilik nasıl geçecek? Ben evlenince evin 10 yerine annemim kardeşlerimin fotoğafını asarım,yani kocanı fotoğraftan mı kıskanıyorsun?Bu da fazla yani.

Yanlislikla camsil sık cnm ay temizlerken siçradi falan de ztn çıktiymis akar boyalari
Eşin kaldırmasa bile o sekilde kv daha çekici durabilir ama tam kv nin suratina dogru sıçrat unutma tek hakkin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…