salonda fotograf sergisi !!!!!!

Bahanen hazır, şimdi resimleri o gelmeden geri yerlerine tak. O gelince tatlı dille, namaz kılınan yerde resim olmazmış filan gibi güzellikle anlat. Şimdi resimleri senin indirdiğini görünce iş inada binebilir.

:KK48::KK48::KK48: kibar bi şekilde istemediğini söyle :KK49:
Soylecegim bakalim napck
xenforo-smilies-kk70.gif

namazı o oda da kılmazsınız o pek sorun olmaz da

her yer resim bende sevmem ayrıca kocan ne karışıyor.bide ayna üstünde

o kadar çok seviyorsa yastığının altına koysun töbe töbe

De ki burada kimse görmez biz bunu dış kapıya asalım.

kızlar harikasınız :KK70:çok güldürdünüz beni rabbim de sizi güldürsün. eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuz eyer inatlaşmayacaksa kaldırın ya da boylarını küçültün bi çerçeveye koyun

N
Bahanen hazır, şimdi resimleri o gelmeden geri yerlerine tak. O gelince tatlı dille, namaz kılınan yerde resim olmazmış filan gibi güzellikle anlat. Şimdi resimleri senin indirdiğini görünce iş inada binebilir.
oyle mi diyorsun? geri koymayi hic istemiyorum ama :110:

Benim esimde yapmıştı kaldırdım hic seslenmedim oda bisey demedi amannn o ne öyle

bence kesinlikle eşiniz gelmeden fotoyu yerine koyun
belli ki içinden gelmiş öyle bi kağıda çıktısını alıp koymuş
eğer kaldırdığınızı farkederse işi inada bindirip, çerçeve yaptırıp asar
gerek yok bence. 1-2 gün sonra hevesi geçince eşin kendisi kaldırır zaten
bunun için ara bozmaya gerek yok

ayyyy burdaki kadınları seviyorum yahuu, konuyu okuyunca çok güldüm yazacaktım demekkki normalmişim :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Şu aile meraklısı kocalarıda bi türlü anlamıyorum..Be adam sanane resimden ne kurcuklarsın, git işine bak...tövbe yarepiiiiii...
yaratıcı bi fikrim yok maalesef kaldırırsan iş inada binecek benden söylemesi

ben kendi resimlerimi bile koymazdım.
hem eşinizde ki dekorasyon ilgisinin maşallahı var :)

Yerinde olsam küçük bi çerçeve alır kaynanamın fotoğrafını koyar eşime süpriz yapardım burda da hoş çıkmış hem çerçeveli bak bu köşede güzel durur diye. İstediğin bi köşeye koyarsın. Kaçış yok çünkü. :KK70:

Resim dekorasyon için mi konuyo biz ailelerden uzaktayız her yerde var ailelerin resimleri ağlamadan bakabildiğimde babamın resmini de epey büyükçe çerçevelettim hazır bekliyo asılmayı

X