salonda fotograf sergisi !!!!!!

Muhtemelen renkli yazıcıdan çıktı almış olmalı eşiniz. "Napiyim sizce " demişsiniz. Öncelikle eşinize saygı gösterin. Güzel çerçeveler alıp uygun boyutlarda çıktı alır ise çerçevelere yerleştirmeyi önerin.

Camsil sık , kaldır vs diyen arkadaşlara da hayret ettim. Ortak bir hayat kurduğunuz , hayatınızı birleştirdiğiniz insanlar ağaç kovuğundan çıkmadı. Size yapılmasını istemediğiniz davranışları karşınızdaki kim olursa olsun ona da sergilemeyin.

Benim eşim koysa gülerdim resimlere bakıp bakıp. Hangi resme bakarsam bakayım insanların duruşları bakışları komik geliyor, az bir süre dikkatli bakınca şaşı bakıyorlarmış gibi geliyor. Çoğu kişi de şehla gözlü gibi geliyor normal hayatımda da
Eğlence olurdu bana kaldırmazdım Hem ne olacak resimden, misafir geldiğinde oraya bakarken biz burayı dua köşesi yaptık aile büyüklerine dua ediyoruz felan diye geyik bile yapardım. Şimdiden eğlendim kendi kendime

O evi sadece kendi eviniz gibi görmekten vazgeçin.
Kapıdan dahi adım atmaması gereken kayınvalidemi, geldiği zaman dört dörtlük ağırlıyorum. Eve girmemesi gerektiğine ben değil kocam karar vermeli, çünkü onun ailesi.
Buraya konu açmanı yersiz buldum. Eşine söyleyeceksin kk mı gelip kaldıracak resimleri. Adamcağızın haberi bile yok üstelik rahatsız olduğundan.

Ama o eşinizin annesi... Siz sevmeseniz bile o seviyor, yetmez mi?

Ben de nasıl bir sorun olduğunu anlamadım, kendi evi kendi ailesi değil mi istediği yere koyabilir bence. Bana da istememeniz garip geldi. Benim rahmetli dedemin fotoğrafı yıllardır salonda durur.

Fotoğrafları koymasinda bir sakinca olmasindan değil de yanyana birkaç defa koyunca gerçekten insan bir şaşkına çevirir bence siz kesinlikle birkaç gün hiç ellemeyin sonra baksin baksin dursun birkaç gün mutlu olsun saygı gösterdiğinizi anlasin daha sonra zaten siz onları oradan kaldırıp başka bir yere koyabilirsiniz daha az dikkat çeken bir bölge olabilir yada oraya bir saat bi tablo alın onu yerlestirin ailesinin fotograflarinin başka bi bölümde durması daha hoş durdugunu izah edin eminim ailesinin fotoğrafları sizi rahatsız etmemiştir sadece Eşinizin koyduğu bölme size rahatsizlik vermiş erkekler bunlara Çok dikkat edemezler bunu uygun bir dille anlatirsinz sorun olmaz sanırım

Ay ne o öyle çok meraklıysa ayrilmasaymis anasinin dizin dibinden ...

Ben de nasıl bir sorun olduğunu anlamadım, kendi evi kendi ailesi değil mi istediği yere koyabilir bence. Bana da istememeniz garip geldi. Benim rahmetli dedemin fotoğrafı yıllardır salonda durur.

Evlenince "kendi evi" diye bir şey olur mu ben de bunu anlamıyorum.
2 kişinin evidir orası. Ortaktır.

O zaman kadın kendi istediğini yapsın, "kendi" evi diye. Erkek de "kendi" istediklerini

O ev neye döner?

Genel olarak fotoğraf hiç sevmiyorum ben duvarda ya : (
bence de kaldırt

O zaman kadın kendi istediğini yapsın, "kendi" evi diye. Erkek de "kendi" istediklerini

O ev neye döner?
Katılıyorum. Konu sahibinin de, eşinin de tutumu hatalı geldi bana. Orta yol bulunabilir.
Ben çeyiz alırken bile eşime soruyordum bunu kullanır mısın diye. Hatta bir tanesine yorumu şu olmuştu: "Bu çarşafta erkek de yatacak pembeli çiçekli biraz komik olmuyor mu?" Ben de öyle cicili şeylere meraklı değilimdir ama demek ki olmuş bir kere :)

normal boy baskı yaptır. güzelce çerçeveye koy. hayatım onlara yakışmadı bole daha güzel oldu de. hem eşin mutlu olur sonra sen mutlu olursun. bu tip davranışlar sergilersen kötü dediğin k.validenin tutumu da değişir sende değişirsin.

bu arada bende fotolari saga sola asmayi sevmiyorum. Allahtan Eşimde sevmez. sevse saygı duyardım.

O ev neye döner?

Demek istediğim şeyi gayet iyi anladınız bence. Bir insanın ailesinin fotoğraflarını evin bir köşesine koyması kadar normal bir şey yok. Eğer rahatsızlık veren şey fotoğrafın yeriyse gayet rahat halledilebilir. Ama eşi sevmiyor diye de annesinin fotoğrafını kaldırmamalı bir insan.

İki kişiye aitse eğer, adama da aittir demektir. Yani fotoğraf koyma hakkına sahip.

Umarım şimdi anlamışsınızdır

E farkederse etsin ne yapabilir ki ? ne o öyle koca fotoları dizmişsin olmuşmu buraya, kaldırdım dersin olur biter..

sen de onun gıcık olduğu birileri varsa onların fotoğraflarını koy. belki empati kurar da vazgeçer

bence dursunlar birileri gelince mutlaka yorum yapar sizde deyin hoş olmadı diye ozaman kaldırın, yada çocuklu misafir gelirse çocuklar isteyip duruyor bende vermek zorunda kaldım az kalsın zarar vereceklerdi o yüzden koymuyorum artık dersiniz:) bi süre idare ediverin yoksa siz direk alırsanız inada biner iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…