- 16 Haziran 2011
- 14.834
- 61.975
Ya kizlar bi akil verin. Esim a4 kagidindan daha buyuk olan ailesinin fotograflarini salona aynaligin uzerine siralamis. 3 Foto var ama o ne oyle. zaten kaynanami sevdigim soylenemez. Hem namaz kilinan yerde foto olur mu? dun aksam koymus. Bende bugun kaldirdim. Farkedince ne diyecek bilemiyorum. Belkide benimle inatlasip cerceveletir koyar diye korkuyorum. Napiyim sizce
bence kaldırmayın.akşam eşiniz geldiğinde buraya erkek misafirlerde geliyor ailenin resmini görmesin diye alttan girin.kaldırırsanız direk tadınız bozulur
Ama o eşinizin annesi... Siz sevmeseniz bile o seviyor, yetmez mi?
Ay ne o öyle çok meraklıysa ayrilmasaymis anasinin dizin dibinden ...Ya kizlar bi akil verin. Esim a4 kagidindan daha buyuk olan ailesinin fotograflarini salona aynaligin uzerine siralamis. 3 Foto var ama o ne oyle. zaten kaynanami sevdigim soylenemez. Hem namaz kilinan yerde foto olur mu? dun aksam koymus. Bende bugun kaldirdim. Farkedince ne diyecek bilemiyorum. Belkide benimle inatlasip cerceveletir koyar diye korkuyorum. Napiyim sizce
Ben de nasıl bir sorun olduğunu anlamadım, kendi evi kendi ailesi değil mi istediği yere koyabilir bence. Bana da istememeniz garip geldi. Benim rahmetli dedemin fotoğrafı yıllardır salonda durur.
bi gülme geldi bana
düşünsene namaz kılarken k.validenle göz gözesin tövbe ya
Katılıyorum. Konu sahibinin de, eşinin de tutumu hatalı geldi bana. Orta yol bulunabilir.Evlenince "kendi evi" diye bir şey olur mu ben de bunu anlamıyorum.
2 kişinin evidir orası. Ortaktır.
O zaman kadın kendi istediğini yapsın, "kendi" evi diye. Erkek de "kendi" istediklerini
O ev neye döner?
Evlenince "kendi evi" diye bir şey olur mu ben de bunu anlamıyorum.
2 kişinin evidir orası. Ortaktır.
O zaman kadın kendi istediğini yapsın, "kendi" evi diye. Erkek de "kendi" istediklerini
O ev neye döner?
hbahahhahBen kendi ailem de dahil kimsenin fotoğraflarını koymuyorum evin hiç bir köşesine.
Eşimle öpüşürken babamın fotoğrafını görünce çiçek olasım geliyor
bi gülme geldi bana
bence dursunlar birileri gelince mutlaka yorum yapar sizde deyin hoş olmadı diye ozaman kaldırın, yada çocuklu misafir gelirse çocuklar isteyip duruyor bende vermek zorunda kaldım az kalsın zarar vereceklerdi o yüzden koymuyorum artık dersiniz:) bi süre idare ediverin yoksa siz direk alırsanız inada biner iş.Ya kizlar bi akil verin. Esim a4 kagidindan daha buyuk olan ailesinin fotograflarini salona aynaligin uzerine siralamis. 3 Foto var ama o ne oyle. zaten kaynanami sevdigim soylenemez. Hem namaz kilinan yerde foto olur mu? dun aksam koymus. Bende bugun kaldirdim. Farkedince ne diyecek bilemiyorum. Belkide benimle inatlasip cerceveletir koyar diye korkuyorum. Napiyim sizce
bi gülme geldi bana