salonda fotograf sergisi !!!!!!

Eşim de kendi bebeklik resmini çerçeveletip yatak odamıza koymuştu hala duruyor :KK48::KK48:
Çok sevimli bir bebekmiş kendisi öyle demişti :KK57:

Bence kaldırmayın sadece iyi durmadığını söyleyin büyük bir çerçeve alalım içine küçük küçük resim koyup odanın birine asarız falan diyin ve almayın o çerçeveyi:KK59:

Cerceveletıp koysun madem öyle..
Egrı bugru mu durcak orda öyle..

Sende aılendekılerın fotolarını cerceveletırsın..soyagacınızı tüm ziyaretcılere sergılersınız

Arkadaslar koysun diyenler bi gozlerinde canlandirsin adam a4 e cikti alip duvara yapistirmis kucuk cercevelerde uniteye koymamis. Adam bi duvari isgal etmis arkadas dekorasyona uymuyo diyo zaten . Kaldirin en pahalisindan cerceve begenin bunlar uyar salona deyin . Onuda alirsa o ise gidince cikarir gelirken takarsin ikna edemezsen ve cok takiyosan....

Bizim yeni evliyken kendi fotorafimiz vardi kocaman esimle bi sure sonra o bile sacma gelmisti :) ki baskasini kocaman dusunemiyorum duvarda :)))

Ohoooo benimkisi birde çerçeveletip getirmişti
Neymişte 3 kuşak dedeleri babasi yani atalarıymiş salonumun baş köşesinde 3 tane pala bıyıklı adam resmi
İlk getirdigi zaman sesimi çıkarmadim inatlaşmasın diye eve misafir gelince saklıyordum fotografi:KK53:
Sonra kaldırdım hic fark etmedi bile:KK53:
Geçenlerde kutuların içinde bulmuş
Getirmiş bana imalı imalı bakarak koydu yine baş köşeye
E tabiki ben yine kaldirdim:KK59:

Benim salonuma konsolumun uzerine k.v koyuyodu ben kaldiriyodum
(Benle kaliyodu donem donem)
Gorumcemin, gorumcemin kizinin fotolarini falan
Yahhuu goresin varsa koynun tasir cikarir bakarsin bakalim ben gormek istiyomuyum!
O koydu ben kaldirdim sonra almis goturmus eltimin evine orda koymustu sonra noldu resimlerin akibeti bilmiyorum gorusmedigim icin.

Ben kendi resmimi bile koymuyorum kaldi ki onlarinkini koycam

Bence direk kaldirman hos olmaz.
Heves etmis asmis. Erkekler dekorasyona uydu mu falan bilmezler genelde.
Sen bu resimler buraya uymadi, kucuk cercevelerle uygun yerlere koyalim de. Resimleri beraber kaldirin.
Fotografcidan bastir cerceve al fln uzun is. Muhtemelen o da unutur, hevesi gecer.

Kizlar fotolari kaldirmistim. Esim bisey demedi. Ya farketmedi ya da farketti ama bisey demedi:KK49:

Ben halen küçük çerçevelere uygun boyutta resimleri çıkartıp eşinize sürpriz yapın derim. Sevinir adamcağız da sizle arası bozulmasın diye sesini bile çıkartmamış sevinsin yazık o sizin annenizin resmini kaldırsa ne kadar hoşnut olurdunuz bunu düşünün bence.

Bu erkekler herseye niye karisiyor ya toplu cekilmis bi fotoyu cerceveleyip koy kurtul o koca fotograflardan benim kendi fotom bile yok kapaninca kaldirdim hepsini benim yoksa kaynanaminda olmasin

aaa bende koyarım valla kendi resimlerimi
gecen sene kaynanam geldi salonda resimleri cekmeceleri karıstırmıs kendi kızının resmini bulmus görümcen hepimize 1 tane verdi hemen almıs onu asmıs konsola hemen altım yatak odasında bazanın altına soktum
manyak karı ya hem evimi karıstırmıs bide bana sormadan kızının resmini koymus sanki cok severimde surastızlarr

X