Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salona kitaplık önerisi

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Renia

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
140
221
303
Arkadaşlar ben salona kitaplık almak yada yaptırmak istiyorum. Altı konsol şeklinde, üstü cam kapaklı kitaplık olsun istiyorum. ama mobilya markalarının sitelerinde pek rastlayamadım. konsol ayrı kitaplık ayrı oluyor genellikle. özel yaptırtabilirim ama kafamda dizaynını yapamıyorum. kötü olursa falan diyorum. kitapları çocukların odasından almak istiyorum. ev küçük. çalışma odası yapabileceğim bir oda da yok. salona almaktan başka çare kalmıyor.
yada yanlarında kitaplık olan büyük bir tv ünitesi mi alsam.
neyse siz ne önerirsiniz başka.

Nasıl birşey aradığını tam anlayamadım?
Şu tarz birşey mi??
6Wa7EDKCwiaZ.jpg

veya bu tarz mı?

fm013_b.jpg

Hangi şehirdesin bilmiyorum, fakat Ikea'ya bakabilirsin model fikirleri için.
Orada envai çeşit kitaplık bulunmakta bildiğim kadarıyla. Hem odanın yapısına, rengine vs. özelliklerine göre en zengin çeşidi orada bulabileceğini sanıyorum.

Ayrıca, kafanda net olarak ne istediğin belli ise, iyi bir mobilyacıya/marangoza yaptırtabilirsin.
Kendin karakalem çizip aklındaki şekli oluşturduğunda zaten oluru/olmazı ile marangoz veya mobilyacılar yardımcı oluyor bu konuda.

Nasıl bir model istediğini tam olarak anlayamasam da odanı ufaltmaması adına bu tarz modeller önerebilirim.
İkea da bu tarz bol miktarda ürün bulabilirsin. (kapaklı olanlar bana daha mantıklı geliyor)

$duvartvunitesi_6.webp
$modern-kitaplik-modelleri-4.webp
$modern-kitaplik-modelleri-5.webp
$modern-kitaplik-modelleri-9.webp
$plazma-uniteleri-kutuphane.webp
$tv-unitesi-1.webp
$untitled.webp

Back
X