- 13 Mart 2015
- 35
- 11
- Konu Sahibi suzansuzan-1996
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım altın sarısı asla alma uymaz..mavi çok yakışır veya turkuaz..griye fuşya da harika olur ..halıya dikkjat et birkaç model seç eve getirt ser evde seçMerhaba Nehirnil, koltuklarim koyu gri. Bende kolay dösenir ve dekor edinir diye koyu ve acik aldim.Malesef yanilmisim.
Üstte arkadaşın dediği gibi gri tona mavi tonları turkuazlar fuşya rengi gider bende olsam turkuaz kullanırdım sanırım ya da mavinin tonlarıMerhaba Nehirnil, koltuklarim koyu gri. Bende kolay dösenir ve dekor edinir diye koyu ve acik aldim.Malesef yanilmisim.
Bence perdeyi sade tercih etmelisin açık gri olmalı mesela beyaz tüle yan açık gri fon aksesuarlarla falan fuşya ya da turkuaz petrol mavisi tonları kullanmalısınız bir kaç resim ekliyorum yardımcı olur belkiTurkuaz benimde hosuma gidiyor, ama sizce fazla renkli olmazmi salon?? zamanla sıkıcı olmaz mı renkden dolayi??? Eki Görüntüle 1457094 Eki Görüntüle 1457096 Eki Görüntüle 1457098 hangisi en uygun sizce??
Bence perdeyi sade tercih etmelisin açık gri olmalı mesela beyaz tüle yan açık gri fon aksesuarlarla falan fuşya ya da turkuaz petrol mavisi tonları kullanmalısınız bir kaç resim ekliyorum yardımcı olur belki
Eki Görüntüle 1457139 Eki Görüntüle 1457140 Eki Görüntüle 1457141
Şunu yapabilirsin canım fonu gri alırsın perdeyi beyaz ama perdeyle fon arasına renk geçisi koyuyolar tülden. Onu da pudra yapabilirsin.bende pudra rengini seviyorum, ama Fon perde konusunda biraz dahami sade olmasi diye düsünüyorum?ayni nehirnilin tavsiyesi gibi .Pudra kullanirsam aksesuarlarda ve Halida zorlanirim diye düsüyorum Musmutlu. yoksa senin fikrinde cok güzel. Nehirnil resimlerin icin cok sagol, tesekkür ederim.
Rica ederim canım bak foto göndereyim benim perdem. Perde işi zordur yardımcı olabildiysem ne güzelCok güzel bir fikir, yani 2si bira arada. Ilginc, hic görmedim daha. Sormam lazim. Cok sagol, tesekkürler Musmutlu.
Rica ederim canım bak foto göndereyim benim perdem. Perde işi zordur yardımcı olabildiysem ne güzel