Salona Bir Kırlent Dokunuşu da Benden :)

çok teşekkür ederim tatlım akşam çektim gündüz okadar koyu durmuyo aslında ama ilerleyen zamanlarda değiştirebilirim bakalım..

Tekrar merhaba

Salonunuzda bence yapmanız gereken en önemli konu eğer imkanınız varsa koltuklarınızı başka daha modern bi renge kaplattırmanız.Kahverengi ve krem Türk toplumunda çoğu evde olan renkler bu sebepten çok alışılagelmiş bir görüntü mevcut.Mesela hardal sarısı yapılabilir bu senenin renklerinden ayrıca perdelerin hiç hoş durmuyor çok boğmuş salonunu oraya sadece tek kanat ve tek renk bir perde ortasınada basit bir tül , yani salonlarımızı çok abartı şekilde yaptıgımızda çok sıkıcı olabiliyor.
Bence önce koltuk ve perdelerden başlarsan sonrası çok kolay olacaktır

hmm teşekkür ederim canım aslında koltuk oturma yerleri capucino rengi ama kahveye yakın tabi o da :) ilerde koltuklarımı değişeceğim için şimdilik böyle idare ediyorum ama değişene kadar dediğin gibi belki bi ara kaplatabilirim, perdeyi de ilerde değişcem inş. teşekkür ederim cnm

ben kırlentleri çok sevdim.
ama ben olsam halıları da değiştirmeyi düşünürüm ileride. kenarlarında kahverengi şerit olan halılarınız hoş ama biraz ağır duruyor. bir de büfe üstünde ben olsam örtü kullanmam

çok teşekkür ederim tatlım zamanla değişcek inş. bişeyler, örtü kullanmayı seviyorum ama pekala azaltabilirim...halı için nasıl önerilerin olabilir benim salona ne tarzlar uyar fikir verebilir misin acaba güzelim...bi de bu benim eski konum odamın şeklini değiştirdim biraz halının birini kaldırdım yeni konuma bakar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…