Teşekkür ederim jookercim. Ben tülümü çok seviyorum, fon kullanmadığım için hareketli olması bir avantaj bana göre başka bir hareket olmadığı için perdelerde, zevk farkı diyelim:) ama tavsiyen için yine de çok teşekkür ederim tatlım.Daha iyi olmuş. Halınız da mobilyalarınız da güzel ama tülünüz çok yorucu. Imkan varsa dümdüz kırık beyaz bir tül alın salon çok dha ferahlaşır.
teşekkür ediyorum...Guzel olmus....
Canım ben kiraya evlenmiştim salon epey büyüktü 2 parça halıyı yanyana kullandım. Kendi evime geçince biraz fazla kaldılar salona göre ama böyle L şeklinde kullanmayı da sevdim kaldırsam küçük gelecek sanki, biliyorum şimdi ufak halı moda ortada hemen fakat ben parkeler tozu kiri çok gösterdiği için halı seviyorum daha temiz duruyo bana göre.halılardan bırını kaldırsan iyi olmaz mı
yukarıya yazdım tatlım..aynen halılar fazla geldi banada.
daha modern görünür sankı
çok sağol canımmm daha güzelleri senin olsun inş.Kırlentlerin güzel olmuş farklı güzel bir hava katmış :) ama perde çok hareketli onu da müsait olduğunda değiştirirsen bence şahane olur
onu yapıcam tatlım benim de yazın kaldırırım diye aklıma gelmişti teşekkür ederim yazdığın içinHalinin tekini yazin kaldir cok daha ferah olur
ayy ıcapcım seni gördüğüme nekadar sevindim anlatamam..çünkü yorumlarını beğendiğim arkadaşlarımdan birisin..yakında temizlik yapacağım o zaman halılardan birini kaldırıp deneyebilirim. perdeler konusunda da az biraz daha ilerde değişiklik yapabilirim inş...istanbuldayım, bunu öğrendiğim iyi oldu harikasınTatlım, gayet güzel olmuş eline sağlık ancak naçizane bir kaç önerim olacak. Öncelikle salonunun oturma düzenini değiştirebiliyorsan değiştir. Çünkü 2 tane koltuk yan yana salonunu dar göstermiş. 2 li ya da 3 lü koltuklardan birinin yanına tekli koltuk koyarsan daha iyi olabilir. İkinci olarak, halılardan biri fazla gerçekten halını ortalayıp koyarsan salonun daha ferah durur. Üçüncü olarak da, eğer İstanbul'da yaşıyorsan Zeytinburnu'nda perdeciler çarşısı var orada outlet ürünler de satılıyor hem de baya uygun fiyatlara. Oradan düz bir tül alabilir ve mavi/turkuaz tonlarında fon yaptırabilirsin. Salonuna bambaşka hava katar. Tabi durumun müsaitse. Çünkü perdelerin biraz karışık olmuş. İyi günlerde otur:)