Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salon takımım nasıl sizce?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

_loading_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
1.686
2
116
Diğer
Selam kızlar dün nişanlımla mobilya bakmaya gittik bunu çok beğendik resimdeki gibi deri olan kısmılar aslında aha açık süt kahvesi tonunda insanın içini açıyor resmen aslında bellonanın modeliymiş bu ama bellondakinden daha güzel :) sizce nasıl salon takımım

Son düzenleme:
bu arada tekli olan koltuklarda kumaşlar düğerleriyle aynı olucak onu model olsun o kumaştan dikmişler

benimde bunun tarzında mobilyam ama koltuklarım biraz daha alçak kol koyma yerleri biraz daha geniş spor yani.bunlar klasik ama bunlarda çok şık duruyor canım

bu arada arkadaki kırmız siyah renginde koltuk kendini sana güzel göstermiş bence ama tabiki zevk meselesi bende kahve tonlarını severim.

daha modern ve şık şeyler var ve bunlar orda alan geniş die göze büyük gelmiyor ama eve gelince devasa şeylersempatiksalakcinni

çok kokoş:) iyi günlerde kullanın

teşekkürler cnm kaydirigubbakcemile3

Klasik ama güzel bir model.

Alırsanız güle güle kullanın..

teşekkür ederim deniz abla hihoyyyt

benimde bunun tarzında mobilyam ama koltuklarım biraz daha alçak kol koyma yerleri biraz daha geniş spor yani.bunlar klasik ama bunlarda çok şık duruyor canım
sağol cnm
bu arada arkadaki kırmız siyah renginde koltuk kendini sana güzel göstermiş bence ama tabiki zevk meselesi bende kahve tonlarını severim.
kırmız siyaha hiç dikkat etmedim valla:)
daha modern ve şık şeyler var ve bunlar orda alan geniş die göze büyük gelmiyor ama eve gelince devasa şeylersempatiksalakcinni

aslında kaba değil resimde kaba gözküyor ne cok ufak nede cok kaba bi model ideal boyutları

sorması ayıp olmazsa ne kadara ve nerden aldığınızı özelden pm atabilir misiniz?

bellona retro modeli aslında bu ordaki fiyatlar 3,5civarıydı da

cnmm çok güzel bende gecen ay aldım mobilyalarımı..bellonadan bakmıştım dedigin modele çok benziyor ama seninki daha güzel bence:)

benim şuan yapılmakta olan koltuk takımlarıma benziyo canım ama benimkinin kenarları deri komple ve sütlü kahve renginde minder kısmı spor kesim olacak antilop kumaştan zevklerimiz aynı sayılır güle güle kullan opuyorumnanaktan
buarada ben 2000 TLye alıyorum seninkiler ne kadar?CADIARZU

benimkilerde yanları iskelesi deri canım süt kahvesi renginde benimkide resimde cok koyu cıkmıs kahve gibi duruyor bizde 1750 cnm

evet kızlar bu koltuk takımı demiştim daha almadık ama fikrim değişmezse bu modeli alıcam die (1.sayfadaki model)
değiştirdim modeli bunu aldık baya oldu resim evgörün sitesinden ama evgörden almadık bayrampaşadan aldık tek farkı koltuk kısmı biraz daha koyu iki tane 3 lüsü var 2 tane tekli aynı yanlardaki deriden zigon sehpada yaptrdık

bu takımda günlük odaya aldık bunu evgörden aldık kırk beyaz olanını aldım
evime geldi ürünlerimde cok cok güzel bir ürün normal fiatı 2000 tl nakitte 1700 e aldık
sağolsunlar indirim yaptılar normalde bu tarz mağazalar inidrim yapmaz cünkü

Back
X