Salon Perdesi için öneri...

canım bence salonun en büyük ana penceresine kruvaze model yap diğer 2 küçük cama aynı perdelik kumaştan düz bir perde yap.

canım az önce yorum yaptım ama şimdi tekrar okudum 2 pencere yanyana demişsin o zaman kruvaze olmaz bence.2 tane yan yana hoş durmayabilir.ya hepsini düz model yapıp yanlara tek kanat yaparsın yada stor yapabilirsin.ben olsam böyle yapardım canım kolay gelsin..

merhabal bende kullanılmış perdealmak istiyorum elinde fazla olan varsa uygun fiyata alabilirim öğrenc, evi için gerekli tül ve güneşlik başka blokta yazdım ama kimseden ses çıkmadı yardımnız için şimdiden teşkkürler arkadaşalar

merhabal bende kullanılmış perdealmak istiyorum elinde fazla olan varsa uygun fiyata alabilirim öğrenc, evi için gerekli tül ve güneşlik başka blokta yazdım ama kimseden ses çıkmadı yardımnız için şimdiden teşkkürler arkadaşalar
merhaba yüksekliği 1.70 civarında tül var bende ölçülerinize uyarsa sanırım bir eve yetecek kadar var
ilgilenirseniz tam sayısına bakarım

Son düzenleme:
merhaba yüksekliği 1.70 civarında tül var bende ölçülerinize uyarsa sanırım bir eve yetecek kadar var
ilgilenirseniz tam sayısına bakarım

çok teşekkür ederim ilgilendğinizçin şu an şehir dışındayım o nedenle eylül ayı sonunda tekrar yardımcı olmak isterseniz çok memnun olurumsamsuna döndüğümde haberleşlim

merhaba adresinizi özel mesaj olarakta gönderebilirsiniz
boy ölcüsü tutuyor sanırım
kac adet ihtiyacınız var

oturumu açık gir yastıkları pempe gri kolları beyaz bi salon takımım olacak . perde ne olmalı sizce ? ve ne renk ?

öncelikle stor, tül stor, zebra, fon perde, tül perde gibi perde çeşitlerinden hangisini düşündüğünüzü belirtmelisiniz. Perdede artık çeşit çok fazla...

şuan uzun sakallı simli tülüm var. koltuklarının oturumu olan griden fon yaptırsam olur mu , birde nasıl avize alayım ?

yardımmmm:52:

Back
X