Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım az önce yorum yaptım ama şimdi tekrar okudum 2 pencere yanyana demişsin o zaman kruvaze olmaz bence.2 tane yan yana hoş durmayabilir.ya hepsini düz model yapıp yanlara tek kanat yaparsın yada stor yapabilirsin.ben olsam böyle yapardım canım kolay gelsin..
merhabal bende kullanılmış perdealmak istiyorum elinde fazla olan varsa uygun fiyata alabilirim öğrenc, evi için gerekli tül ve güneşlik başka blokta yazdım ama kimseden ses çıkmadı yardımnız için şimdiden teşkkürler arkadaşalar
merhabal bende kullanılmış perdealmak istiyorum elinde fazla olan varsa uygun fiyata alabilirim öğrenc, evi için gerekli tül ve güneşlik başka blokta yazdım ama kimseden ses çıkmadı yardımnız için şimdiden teşkkürler arkadaşalar
çok teşekkür ederim ilgilendğinizçin şu an şehir dışındayım o nedenle eylül ayı sonunda tekrar yardımcı olmak isterseniz çok memnun olurumsamsuna döndüğümde haberleşlim
öncelikle stor, tül stor, zebra, fon perde, tül perde gibi perde çeşitlerinden hangisini düşündüğünüzü belirtmelisiniz. Perdede artık çeşit çok fazla...