Salon Mobilyası😔

Ayna falan düşünün bence duvarlara belki oda geniş gözükür,boğuk olmaz sanki ama bilemedim.tek bir duvarı boydan boya aynaylada kaplata bilirsiniz,baklava dilimi olanlar varya onlar derinlik katıyor salonlara

Edit: siz sanırım odaya eşyaları nasil bogmadan sigdirabilirim diye sormussunuz ben yanlış anladım sanıyorum🙈 berjerleri kullanmayıp sadece iki geniş koltuk ve masayı kullanabilirsiniz
Fikri olmuş oldu banada teşekkür ederim 😊🥰

benim salonumda berjerin birini diger odaya cekemezmisiniz yada salonda varsa tv unitesini diger odaya alabilirsiniz

Berjerleri satmayi dene. Ufak bir indirim yap. Zararin neresinden donersen kardir 😃
Beni topa tutarlar eminim daha kullanmadan satıyorsun diye😄 ama oda küçük ferah olsun istiyorum ne yapayım koltuk daha sonrada alınır annemin evinede getiremem ya modada bol eşya var işi ticarete dökerim daha mantıklı😄

Canım ihtiyaç duyarsan sonra alırsın. Açılabilen mutfak masası ya da banklı olan büyüjlerden çokkk rahat işini görür. Evde masa ancak iş çıkarıyor altını düpür, tozunu al, sandlyeleri çek it
Ev küçük diyorum ama eşyasız temizlik bile acayip yordu çokta kirli değildi eşyalı halini daha deneyemedim ama eminim zor olur 😄

Back
X