Salon Mobilyası😔

toprakyagiznehirim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
401
292
53
31
Kızlar merhaba bugün mobilyalarım geldi evi tutup ölçüleri alıp o şekilde eşya beğenmiştik. Salon takımını alırken salonum küçük diye yemek masası almamıştım 3+2 koltuk 2 tanede berjerim var çok beğenerek aldım dükkandaki bayanda mobilyalarımın ağır olduğunu odam küçük olduğu için boğabileceğini söyledi dinlemedim aldım ama masada alınca nasıl olacak bilmiyorum Nasıl bir düzen yapabilirim boğmaması için sizleri çok seviyorum fikirlerinizi bekliyorum

Ayna falan düşünün bence duvarlara belki oda geniş gözükür,boğuk olmaz sanki ama bilemedim.tek bir duvarı boydan boya aynaylada kaplata bilirsiniz,baklava dilimi olanlar varya onlar derinlik katıyor salonlara

Edit: siz sanırım odaya eşyaları nasil bogmadan sigdirabilirim diye sormussunuz ben yanlış anladım sanıyorum berjerleri kullanmayıp sadece iki geniş koltuk ve masayı kullanabilirsiniz

Ayna falan düşünün bence duvarlara belki oda geniş gözükür,boğuk olmaz sanki ama bilemedim.tek bir duvarı boydan boya aynaylada kaplata bilirsiniz,baklava dilimi olanlar varya onlar derinlik katıyor salonlara
Ayna benim de aklıma geldi hatta araştırdım bir markada çok güzel duvar için ayna tasarımları var onlardan alıp berjerin 1 tanesini iptal edebilirim

Berjerin birini cikarsan ferahlamaz mi? Yada ikisini birden sat. Alinan geri verilmeyecegi icin. Ben berjersiz kullaniyorum.

Masa yerine , masa olabilen akilli sehpada alabilirsin
Açıldıkça genişleyen masalar var onlardan alıp 2 tane benc 2 sandalye yapabilirim berjerleri iptal edip. Hatamı ettim bilemedim kimse karışsın istemedim kendim gidip aldım fikir verende olmadı elimde patladı sanırım birde olumsuz yorum yapmaları acayip canımı sıkıyor

Almadıysan salona yemek masası koymasan. Çok anlamsız. Mutfağa fonksiyonel nir masa alınca çok gerekli olmuyor
Mantıklı tabii ki. Ama daha mobilyaları ilk aldığımda masa almadığımı söyledim aldığım tepkilerden bahsetmiyorum bile. Mutfak masam var 4 kişilik zaten ama yetmiyormuş yeni geline öyle diyorlar.

Mantıklı tabii ki. Ama daha mobilyaları ilk aldığımda masa almadığımı söyledim aldığım tepkilerden bahsetmiyorum bile. Mutfak masam var 4 kişilik zaten ama yetmiyormuş yeni geline öyle diyorlar.
Benim adım Hızır elimden gelen budur de o zaman ... Allah allah ya ne yapcaksin olmuyorsa. Kilim ya killll

Canım ihtiyaç duyarsan sonra alırsın. Açılabilen mutfak masası ya da banklı olan büyüjlerden çokkk rahat işini görür. Evde masa ancak iş çıkarıyor altını düpür, tozunu al, sandlyeleri çek it

Berjerleri satmayi dene. Ufak bir indirim yap. Zararin neresinden donersen kardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…