Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuu tay tüyü ha? ne özelliği varmış bu tay tüyünün.ilk kez duydun ağzım açık kaldı.
ben de ilk duyduğumda böyle bi tepki vermiştim ama tay tüyünden yapılmıyor sanırım o kumaşlar, umuyorum öyledir yani
konu sahibi arkadaşım koltukların güzel bu arada güle güle kullan. yalnız nasıl kombin edersin baya bi düşünmek lazım. renk olarak değil ama model olarak zor bi koltuk hem modern (keskin hatlı) hem klasik (koyu ahşap tonlar kullanılmış) spor bir halı kesinlikle olmaz önce onu söyleyeyim. çok ağır olmayan klasiğe yakın bir halı kullanabilirsin. mesela bu koleksiyondaki bazı halılar olabilir
Azure 2012 Angora Carpet
mesela bunlar
![]()
![]()
![]()
![]()
salon olduğuna göre perdelerinde fon da olacak demektir, umarım yaldızlı bir fon seçmezsin :/ yukarıdaki arkadaşın eklediği perde güzel mesela onun farklı renkleri de olabilir tabii ama modeli deseni falan bu koltuklara yakışır diye düşünüyorum.
hayırlı olsun tekrardan :)
öncelikle çok teşekkür ederim yorumunuz için tespitinizde çok haklısınız koltuklar klasik desem değil modern desem değil ama siz daha çok kombinlemede klasik tarza ağırlık vermişsinz bu koltuklara shagy halı olmazmı mesela perdeler tamam güzel zaten sade bişey seçmeyi düşünüyorum modelleri hiç görmedim ama zaten stor istiyordum ben modern desenli renklerle ama nasıl olurki gidermiki koltuklara
rica ederim. bu koltukları salona kullanacaksanız shaggy halı kullanmayın bence. salona yakışmaz shaggy halı onun yerine az desenli daha spor bir halı düşünebilirsiniz. bunun gibi
![]()
ben stor perdeyle ilgili hiç bi şey bilmiyorum desem yeridir onun için o konuda yardımcı olamayacağım :/