Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon koltuklarım nasıl sizce..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
o tüyleri topğlayıp koltuk yapmışlar bu daha büyük vahşet öldürseler daha iyiymiş ben neler çekiyorum o tayın çektiklerini anlıyorum üzüldüm o taya :14::14::14:

şaka biyanaa akşam akşam güzel bir muhabbet olsun biraz tebessüm olsun istedim güle güle kullan canım ben daha cıvıl cıvıl renkli şeyleri severim:3::3::1:

tay tüyü kumaştan koltuk takımı aynı benimkide böle doku olarak:9:
renk olarak sakın tek düze alma perdelerini atıyorum bi gül kurusu al ama kendinden desenli yada mor ki benim favorim o:16:
$perdeeeeeeeeeeeem.webp
benim salon perdem bunun yanlarında o püskülü olmayanı mesela:12:

wuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuu tay tüyü ha? ne özelliği varmış bu tay tüyünün.ilk kez duydun ağzım açık kaldı.

ben de ilk duyduğumda böyle bi tepki vermiştim ama tay tüyünden yapılmıyor sanırım o kumaşlar, umuyorum öyledir yani :D

konu sahibi arkadaşım koltukların güzel bu arada güle güle kullan. yalnız nasıl kombin edersin baya bi düşünmek lazım. renk olarak değil ama model olarak zor bi koltuk hem modern (keskin hatlı) hem klasik (koyu ahşap tonlar kullanılmış) spor bir halı kesinlikle olmaz önce onu söyleyeyim. çok ağır olmayan klasiğe yakın bir halı kullanabilirsin. mesela bu koleksiyondaki bazı halılar olabilir

Azure 2012 Angora Carpet

mesela bunlar
1503a-2.jpg

1503b-2.jpg

1504-2.jpg

1511a-2.jpg

salon olduğuna göre perdelerinde fon da olacak demektir, umarım yaldızlı bir fon seçmezsin :/ yukarıdaki arkadaşın eklediği perde güzel mesela onun farklı renkleri de olabilir tabii ama modeli deseni falan bu koltuklara yakışır diye düşünüyorum.

hayırlı olsun tekrardan :)

ben de ilk duyduğumda böyle bi tepki vermiştim ama tay tüyünden yapılmıyor sanırım o kumaşlar, umuyorum öyledir yani :D

konu sahibi arkadaşım koltukların güzel bu arada güle güle kullan. yalnız nasıl kombin edersin baya bi düşünmek lazım. renk olarak değil ama model olarak zor bi koltuk hem modern (keskin hatlı) hem klasik (koyu ahşap tonlar kullanılmış) spor bir halı kesinlikle olmaz önce onu söyleyeyim. çok ağır olmayan klasiğe yakın bir halı kullanabilirsin. mesela bu koleksiyondaki bazı halılar olabilir

Azure 2012 Angora Carpet

mesela bunlar
1503a-2.jpg

1503b-2.jpg

1504-2.jpg

1511a-2.jpg

salon olduğuna göre perdelerinde fon da olacak demektir, umarım yaldızlı bir fon seçmezsin :/ yukarıdaki arkadaşın eklediği perde güzel mesela onun farklı renkleri de olabilir tabii ama modeli deseni falan bu koltuklara yakışır diye düşünüyorum.

hayırlı olsun tekrardan :)

öncelikle çok teşekkür ederim yorumunuz için tespitinizde çok haklısınız koltuklar klasik desem değil modern desem değil ama siz daha çok kombinlemede klasik tarza ağırlık vermişsinz bu koltuklara shagy halı olmazmı mesela perdeler tamam güzel zaten sade bişey seçmeyi düşünüyorum modelleri hiç görmedim ama zaten stor istiyordum ben modern desenli renklerle ama nasıl olurki gidermiki koltuklara

Rahatlık spor büyük geniş şık , tam benim tarzım renginede bayıldım güle güle kullan :nazar:

öncelikle çok teşekkür ederim yorumunuz için tespitinizde çok haklısınız koltuklar klasik desem değil modern desem değil ama siz daha çok kombinlemede klasik tarza ağırlık vermişsinz bu koltuklara shagy halı olmazmı mesela perdeler tamam güzel zaten sade bişey seçmeyi düşünüyorum modelleri hiç görmedim ama zaten stor istiyordum ben modern desenli renklerle ama nasıl olurki gidermiki koltuklara

rica ederim. bu koltukları salona kullanacaksanız shaggy halı kullanmayın bence. salona yakışmaz shaggy halı onun yerine az desenli daha spor bir halı düşünebilirsiniz. bunun gibi

1007d-2.jpg

ben stor perdeyle ilgili hiç bi şey bilmiyorum desem yeridir onun için o konuda yardımcı olamayacağım :/

Son düzenleme:
Ben beğendim canım...
Öncelikle rengi gayet iyi, ne çok koyu ne de açık bir renk.
Ama tabii karar ve zevk yine senin... Sen kullanacaksın sonuçta, fakat daha fazla açık renk olursa kullanım zorluğu çekebilirsin.

Tay tüyü olması müthiş olmuş!
Leke tutmaz, sıvı geçirmez, temizlemesi kolay ve kullanışlı.
Şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerinizde kullanın inşallah... Mutlulukla :16:

rica ederim. bu koltukları salona kullanacaksanız shaggy halı kullanmayın bence. salona yakışmaz shaggy halı onun yerine az desenli daha spor bir halı düşünebilirsiniz. bunun gibi

1007d-2.jpg

ben stor perdeyle ilgili hiç bi şey bilmiyorum desem yeridir onun için o konuda yardımcı olamayacağım :/

evet bu tarz bi halı daha şık olur sanırım çok teşekkür ederim

$ihlara-yemek-odasi395b.webp$Fotoğraf-0053.webp$Fotoğraf-0051.webp

bbu koltuklara bu yemek odası nasıl olur sizce konsolun kapakları beyaz olcak vitrin zaten iztemiyorum yine aynı renk beyazla kombinlenmş bir de tv ünitesi nasıl olur sizce

Back
X