Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki kanepe ve yemek masası tarzında istiyorum
Yani 2 kanepe zaten aşırı küçültmüş kullanacağınız 2 kanepe de küçültecektir, oraya yemek masası koymak daha da bunaltıcı olacaktır, kullanmayın masayı.Ben seviyorum şu tarz odaları. Eki Görüntüle 2563804 Eki Görüntüle 2563805 Eki Görüntüle 2563806 Eki Görüntüle 2563809 Eki Görüntüle 2563810
Köşe olmadan bir üçlü iki tekli tarzı düşündüm birdeArkadaşlara katılıyorum canım 2 kanepe için biraz küçük tıkış tıkış durmasın istersen köşe çok güzel olur benim oturma odamda köşe takımı, eğer görselini koyduğun kanepeyi çok beğendiysen grisini ve yeşil o renkte 1 berjeriyle de güzel olur ama 2 büyük kanepe için güzel olmaz bence
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim ama oturma odama ölçülü köşe siparişi verdim iki odada köşe kullanmak istemiyorum ama bunaltmakta istemiyorumYani 2 kanepe zaten aşırı küçültmüş kullanacağınız 2 kanepe de küçültecektir, oraya yemek masası koymak daha da bunaltıcı olacaktır, kullanmayın masayı.Ben seviyorum şu tarz odaları. Eki Görüntüle 2563804 Eki Görüntüle 2563805 Eki Görüntüle 2563806 Eki Görüntüle 2563809 Eki Görüntüle 2563810
Tam kapora vermedim ama diğer odanın köşesinin modeli buOda çok havasız ve ışık pek almayan biryere bakıyor bir üçlü iki tekli sırıtırmı diye düşünüyorum
İki kanepe demek istemedim bir kanepe iki berjer absürt dururmuİki kanepeden vazgeçmek istemiyorsanız akıllı sehpalardan alın. Kullanmazken orta sehpa olarak durur. Açınca da masa oluey.
Dediğiniz gibi olmasını bende çok isterim ama kalabalık misafir alıyorum sığmıyoruzSalonunuz çok küçük koltuk ve masalar çok boğar orayı salon olarak değil de yaşam alanı yapabilirsiniz yemek masası ve2 berjer koyabilirsiniz
Canım bide yemek masası diyosun ya sığmayabilir, tek üçlü tek berjer çok şık oluyor hemKöşe olmadan bir üçlü iki tekli tarzı düşündüm birde
Evet bende öyle istiyorum ama duvarlarım çok boş oralara köpük çıta yapıp griye boyatmak istiyorum ufak tefek süs eşyası da doldururum umarımCanım bide yemek masası diyosun ya sığmayabilir, tek üçlü tek berjer çok şık oluyor hem![]()