• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon Bağdat Maltepe

yakamoz'a biz de baktık, maalesef istediğimiz tarihte doluydu:(

nişanlım salon bağdat'ı çok beğendi istediğimiz tarih'de rezervasyon vardı ama bir çift ayrılmış diğer çiftten de bir tarafa istanbul'a gelememiş biz de tuttuk salonu artık. kaporasını verdik anlaştık. Güzel alternatifler sundu sahibi ve baya profesyonel davrandı açıkcası.

nişanımız 100 kişinin katıldığı bir davetle yapıldı restaurantta canlı müzik vs ile, tabii cok farklı daha nezih daha şık ve tüm çalışanlar cok kibardı. şimdi benim merak ettiğim bu tarz salonlarda nelere dikkat etmemiz gerekir düğün öncesi ve esnasında?

neyse hayırlısı olsun artık. dikkat etmeniz gereken şeylerin en önemlisi garsonlara verilen bahşiş kısmı, çok çirkin bir görüntü oluyor, eğer garsonlar istemiyorsa sorun yok ama isteyecekleri belliyse düğünden önce toplam 100 lira verip kurtulun bir daha da istemezler. çekilen fazla davetli fotoğraflarını kesinlikle almayın böyle bir zorunluluk yok, aklıma şimdilik bunlar geldi başka gelen olursa yine yazarım şimdiden mutluluklar...

kızlar bende düğünüm için salon bağdatı düşünüyorum kokteyl menü için ortalama bi fiyat verebilirmisiniz?

Haziran ayında oldu düğünüm,bizde bakmıştık yakamoza ama ordada direkler çok fazla birde sahibini hiç gözüm tutmadı.Ve iyiki bağdat'ı bulmuşuz...neresinden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum,ama çırağanda yapsam bu kadar olamazdı çünkü samimiyet ve profesyonellik akıyordu resmen düğün haftası salon sahibi Adnan beyin bizi arayıp,ön görüşmeye çağırmasıyla başlayan,devamında düğün gecesi saat 1, 30 sularına kadar devam etti bu ilgi..personel,müzikler,yemekler,havalandırma,insanların çıkarken ki memnuniyetleri,hala devam ediyor inanın herkes benim düğünümü bana anlatıyor,ve daha sayamadığım bir çok şey,için başta Adnan Bağdatlı olmak üzere tüm ekibine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum,ve bağdat'ı kesinlikle tavsiye ediyorum..

Haziran ayında oldu düğünüm,bizde bakmıştık yakamoza ama ordada direkler çok fazla birde sahibini hiç gözüm tutmadı.Ve iyiki bağdat'ı bulmuşuz...neresinden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum,ama çırağanda yapsam bu kadar olamazdı çünkü samimiyet ve profesyonellik akıyordu resmen düğün haftası salon sahibi Adnan beyin bizi arayıp,ön görüşmeye çağırmasıyla başlayan,devamında düğün gecesi saat 1, 30 sularına kadar devam etti bu ilgi..personel,müzikler,yemekler,havalandırma,insanların çıkarken ki memnuniyetleri,hala devam ediyor inanın herkes benim düğünümü bana anlatıyor,ve daha sayamadığım bir çok şey,için başta Adnan Bağdatlı olmak üzere tüm ekibine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum,ve bağdat'ı kesinlikle tavsiye ediyorum..

Salon Bağdatın girişi sadece kafama takılan nokta oldu yoksa salonun içi harika girişte herhangi bir sıkıntı oldumu? pasaj girişi olduğu için ısınamamıştım berber dönerci falan var hoş gelmedi gözüme bir de orası trafik içinde kalan bir cadde olduğu için otopark sıkıntısı oldumu bunlarda önemli detaylar onun dışında salonun hiç bir eksisi yok bence

Back