Salon aksesuarı...

kartanesi1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
31
0
86
Trabzon
Merhaba;
Salonum için abje seçiminde yardım istiyorum arkadaşlar.Otrma grubum gülkurusu ve diğer mobilyalarım kahverengi renkte.Biraz değişiklik ve farklı bir renk katmak istiyorum.
Yardım ve önerilerinizi bekliyorum
Teşekkürler.

cnm gülkurusu oturma odana her renk çok iyi durmaz yine kullanabilceginnn beyaz,gümüş,altın sarısı renkleri iyi olur..
kahveyede ben en çok altın sarısı ve beyazı yakıştırıyorum...

Teşekkür ederim önerileriniz için.Geçenlerde deniz kabuğu kabartmalı beyaz aksesuarlar görmüştüm.Çok hoşuma giti aslında ama benim oturma grubum istikbalin best oturma grubuYani biraz spor tarzdalar.Uyacağından tam emin olamadığım için alamadım.Bayada pahalıydılar .

Konunuz içeriğinden dolayı "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.

aksesuar lar çok pahalı cnm malesef bende salonuma alcam 500 tl diyorlar ya okdrda verilmez iki süs eşyasına bakalım bi kaç yerde 150 tlye set buldum olmadı onu alcam..oturma grubunda çok güzel cnmmm bence hem spor hem agırrr hertürlüüüü aksesuar rahatlıkla uyar cnmmm:)

Şimdilik bakmaya devam ediyorum.Çok acil bir ihtiyaç değil sonuçta.yaldızlı krem renkte bir takım gördüm.Senin dediğin gibi takım olarak alırsam o fiyatlara geliyor.4 parça alsam yeter zaten.Konsolumun üstü zaten şu an çok karışık geliyor bana.Ucuzlukçulardan küçük aksesuarlar almıştım evlenirken.Sizce nasıl olur krem üzerine yaldızlı bir set.

Back
X