Sally hansen tüy sarartıcı

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
318
Yer
İstanbul
ay nerde bu ya nerde tüm çarşıya sordum eczaenleere sordum uzun zamandır gelmiyo dediler nerde va rbu sarartıcı yeawww :52:

ufff neden kimse beni sallamıyo :14:

canım bende bu ürüne bakıcam ilk defa..sen bulabildin mi..ben daha sormadım gerçi nette gördüm sallyhansen in sitesinde şehir şehir eczanelerin adı ve numaraları adresleri yazıyor oraya bak..ben de aldım numarayı arıcam eczaneyi..ona göre gidp alcam varsa..

canım bende bu ürüne bakıcam ilk defa..sen bulabildin mi..ben daha sormadım gerçi nette gördüm sallyhansen in sitesinde şehir şehir eczanelerin adı ve numaraları adresleri yazıyor oraya bak..ben de aldım numarayı arıcam eczaneyi..ona göre gidp alcam varsa..

ben onu bulamadım canım yaa kaç yıl oldu konuyu açalı cevap verdiğin için sağol :16: ama onun yerine bi tane gratis te miydi bi sarartıcı gördüm markası ünlü deil aliyim kullaniyim dedim ne kaybederim şansıma güzel çıktı boynumun kenarlarını sarartıom onla oralar yanmıyor güzel sararıyo ama yanaklarım çok yanıyo galiba sivilce yaraları olduğu için ama artık yüzümü çakmakla yakıyorum daha iyi gibi

ben onu bulamadım canım yaa kaç yıl oldu konuyu açalı cevap verdiğin için sağol :16: ama onun yerine bi tane gratis te miydi bi sarartıcı gördüm markası ünlü deil aliyim kullaniyim dedim ne kaybederim şansıma güzel çıktı boynumun kenarlarını sarartıom onla oralar yanmıyor güzel sararıyo ama yanaklarım çok yanıyo galiba sivilce yaraları olduğu için ama artık yüzümü çakmakla yakıyorum daha iyi gibi

çakmak la mı nasıl yakıyorsun ki yüzüne zarar vermiyor mu hem hemen çıkmıyor mu geri ne kadar da bir yakıyorsun

çakmak la mı nasıl yakıyorsun ki yüzüne zarar vermiyor mu hem hemen çıkmıyor mu geri ne kadar da bir yakıyorsun

valla yapiyim mi yapmiym mi çok teredütte kaldım tırsıyodum bi yerimi yakarım kaşım kirpiğim gider diye ama öyle koyvermişliğim geldiği bi an yakiyim dedim saçımı eşarp bağladım kaşımı gözümü elimle kapadım çakmağı yanağımın üzerinden bi geçiyorum şimdi biraz sertler aşağıdan yukarı doğru elleyince ama en azından belli olmuyolar biri aşağıdan yukarıya ellemedikçe sorun yok yani sarartmaktan daha iyi valla sarartınca hemen normal rengine dönüyo bi de yüzüme onu sürmek pek istremiyorum zaten bekletirken çok yakıyo acısından deil iz kalır yanar diye korkuyorum o yüzden çakmak forever

kızlar çakmak süper hala yakarım arada artık sertlikde gitti bayağı kökünden yakıyo galiba yanağımı aşağı yukarı ellediğimde bi sertlikte yok hiç tüy yok artkk keşke ilk baştan beri çakmak yakaydmm :52:

Dermomedika diye bir sitede cok uygun bir fıyata var ama guvenılır mı emın olamadım ?:KK49:

Ya bu sally hansen nasıl kullanılıyor ?

Back