Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu gece bir damla uyku haram bana Yastığım diken gibi batıyor Yorgan üstümde bir karabasan Seni düşünmek işkence gece yarısı Aklıma gelen sadece nefret ve aşk karışımı Kaçamak bakışların Söyle neden bu saçma sapan öfke bu kıskançlık bu sinir Neden kendin değilsin Bu gece gözkapaklarım senin beni sevdiğini düşündükçe usul usul kapanıyor Ama o bakışları gölgeleyen ihanet ve haset kirpiklerimden tutup beni uyutmuyor Yeter artık ya bana beni sevdiğini söyle bitsin bu hasret Yada başka birine aşık ol bende seni unutayım Ama benim alçak oyunumu bana yapma Gözlerinle beni sırtımdan vurma…
Elimde değil seni gördüğüm zaman Susturamıyorum içimdeki amansız haykırışları Gözlerimi her yumduğumda senin hayalin varken Nasıl bakayım başkasının gözlerine Sanma ki durgunluğum dargınlığımdan Tek sebebim aşka yorgunluğum Ve suskun kalışım sonum olsa da Yaprak vermeyecek ağaca Işık saçmayacak güneşe Akmayacak nehire Anlatamazdım hislerimi Gözkapaklarımın üzerinde derman yok Ve ağlamaya hazır haldeyken Sen gül konuş eğlen gün senin devran senin Beni yıkıp giderken enkaz gibi Sen yine başkasına sevdalan yine neşelen Ben yaptığın bu kör büyüyü bozarım Adını ağzıma almam yemin ederim… Senin için ölecek kadar alçalmadım Ben ağlıyorsam bakma Göz yaşlarım sadece yalancı aşklarıma Ve safça aldanışıma….
Bir sabah umutsuzca haykıracağımı bilsem Acıdan ve aşkından Bil ki yine sana dönmem Yine senle konuşmam…
Yürürüm yollarda gayesiz başıboş Nereye varacağını bilmem iki yanı kurumuş ağaçlarla dolu yolların Ve bilmem daha ne engeller var sonsuzda… Doluymuş gözlerim dolsun… Yaşlar aksın varsın da… Ben gülerim yine ve gökkuşağı çıkar o anda… Ben olurum ben ölürüm ben… ben… Siler atarım o anda beynimi…. Yürürüm yollarda gayesiz başıboş Ben yürürüm yollarda…
Siyah beyaz bir türk filmi izlerim Yazlık sinemada Ben yakışmam oraya aslında Saklanırım en arkasında perdenin görünmem kimseye Ağlarım Ben sevmem eski filmleri Ama dayanamam dokunsan ağlayacak Türkan ablaya… Siyah beyaz bir Yeşil çam olur her yer sanki Bir ben yakışmam oraya…
Dinlerim dağlara isyanın şarkılarını Bilmezdim bugüne kadar ne var dağlarda Hain eşkıyalardan başka, Uzak gelir ya insana bazı duygular Ve uzak gelir uzansan dokunacakmış gibi duran dağlar da… Oradaki bir kır çiçeği olduğunun hayalini kurmak gibi Sefil bir haldeyim ki Dinliyorum… isyanın şarkılarını dağlara…
Kime güvenirim ben Kime inanır Ve kim anlar beni Suratına güldüğümde Çektiğim acılara rağmen Hala umutlu olduğumu kim anlar… Ben unuturum Ellerimi saklarım yüreğimin içinde Görmez gözlerim ellerimi Görmez gözlerim seni Unuturum bu aşkın yasak güftesini…
Ve ben bir sabah umutsuzca haykıracağımı bilsem Acıdan ve aşkından Bil ki yine sana dönmem Yine senle konuşmam…
Kar ne kadar yağarsa Yaz da o kadar sıcak olur derler Yaş ne kadar gelirse gözlerden Yüzde o kadar güler mi Sakladığım haykırmak istediğim Cesaret edemediğim Basit bir şarkı sözünde bazen İtiraf ettiğim yasak duygularım oldu benim Termometrenin eksi yönünde ben ikamet ediyordum Lugatlarda adım hayırlı diye geçiyordu ama Hep de hayırsız hep de vefasız ben oluyordum İstedim ki sakin bir hayatım olsun İstedim ki yağmurlar normal bir tabiat olayı gibi görünsün bana da Her yağmurda aklıma gelen binlerce şeye Usulca lanet etmezdim nedensiz Bazen en sevdiklerimden nefret ettim Bazen nefret ettiklerim canım oldu Gözlerim bir gün kinden bir gün sevgiden Işıl ışıldı Hep bişeylerin heyecanı sarar bedenimi Saklamak istemiyorum artık bir şeyleri
Saçma sapan bir aşktı sadece tüm yaşadıklarımız Toplayıpta film yapsan sevdamızı En berbat aşk hikayesi ödülünü alırdı En görkemli bir ödül töreninde Sen bu filmde sevgisini Beş para etmez gurura satan Biri olurdun Alakasız insanlara yaranacağım diye her şeyi inkar eden Kendini kabuğuna çekmiş bir kaplumbağa olurdun belki de Ben bir karasinek gibi seni daima rahatsız ederdim Sana zarar vermezdim ama canını sıkardım sana göre Ama ben sen anlamasan da dinlemesen de bilmek istemesen de Seni seven çaresiz bir kızcağız olurdum bu en berbat aşk hikayesinde İzleyicilere göre Arka sıralardan bir ses aptal delikanlı ne olacak git söyle sevdiğini kıza ikinizde Rahat edin derdi Başka bir seste ama kızda beton gibi hiç cesaret vermiyor ki çocuğa diye cevap verirdi aklısıra İnsanlar bilmiyor ki ne bende sana sevdiğimi belli edecek Ne de sende sevdiğini söyleyecek Delikanlılık olmadığı müddetçe Bu filmler de hep böyle ACI bitecek…
Buralar sensiz hiç çekilmiyor Artık tadı yok sensiz olmuyor Bir tek hasretin hiç çekilmiyor Sevgilim dön artık zalim FİRARİ… (burası alıntı tabi:) )
ölüyorum, yanıyorum,bitiyorum.. senin gözlerini düşündüm yine bu sabah söyle sevgilim neden bakışın bana günah eğer ben de çekseydim şöyle derinden bir ah… belki de olmazdı aramızda bin fersah… ama şimdi; ölüyorum,yanıyorum,bitiyorum…
Sokaklarda başıboş gezinip Seni düşünüyorum sebepsiz Her zaman senin yanında olmak Huzur verdiği için herhalde Olmadığın o kahrolası anlarda Düşlerimde ki Senle yetiniyorum Elini tutuyorum Hiç bırakmayacakmış gibi Göz göze geliyoruz Başka gözlere bakmayacakmış gibi Hayatım film şeridi gibi geçiyor önümden Ben bir tek seninle ilgili olanları seçip izliyorum Duymuyorum başka bir sesi Kimseye başını eğmeyen ben Senin kölen oluyorum birden Hayata ve insanlara yenilmeyen ben Senin figanına dayanamıyorum Korkuyorum Aşk yeminimi seninle bozacağım Fakat sen buna değmeyeceksin diye Beni bitiren sen değilsin aslında Gerekli gereksiz kaprislerin Allah kahretsin Yanardöner bir aşk daha ekledim Gönlümün kara defterine Bir sayfa daha koparılmak için Bir söz bekliyor…
♥ senden başka hiç birşey ♥ seni sevdiğim kadar çok sevmedim hiç bir şeyi ve hiç kimseden ayrılmak o kadar zor gelmedi bana ve kendimi çaresiz hissetmedim hiç sen bırakana kadar beni yalnız başıma
hiç bir şeyden nefret etmedim suskunluğundan nefret ettiğim kadar ve bıkmadım hiç bir zaman beklemekten beni sevdiğini söylediğin o anı
hiç gülmedim artık eskisi gibi gözlerim eskisi gibi çocukça ve safça parlamıyor her güldüğümde ve her sabah uyandığımda adını anmadığım seni hatırlamadığım hiç bir anım olmadı
hiç bir şeyi istemedim ıssız bir sahil kenarında seninle elele dolaşmayı istediğim kadar dalgaların sesine karışarak fısıldamayı seni seviyorum seni çok seviyorum diye en sevdiğim şarkının nakaratını söylemeyi arzu ettim yalnızca
gelip bana gidelim buralardan çok uzaklara bizi kimsenin tanımayacağı kimsenin karşı koyamayacağı yasaksız hesapsız sınırsız ve her şeyden büyük aşkımızı yaşayacağımız bir yerlere diyeceğin güne dek hiç kimseyle hiçbiryere hiç bir zaman gitmeyeceğim.
Keşke tanımasaydım seni Böyle yanmazdım buz gibi gecelerde Onca kalabalığın içinde bir ben yalnız kalmazdım Duvarlarla konuşup camların buğusuna yazmazdım ismini defalarca ve silmezdim Keşke tanımasaydım seni Geceleri ter içinde uyanıp Korkmazdım adını sayıklama ihtimalinden Seni sevdiğim halde nefret ediyorum demezdim Gözlerimi çevirmezdim her baktığında Ve bu kadar üzülmezdim vefasızlığına Keşke tanımasaydım seni Her baktığımda etrafıma seni ilk gördüğüm O takım elbiseli o ağır o delikanlı halinle Görmezdim Ve titremezdim bir yaprak gibi Keşke tanımasaydım Keşke sevmeseydim seni Keşke
Kalbim ağrıyor Basbayağı ağrıyor işte Öyle söz gelimi değil Baş ağrır gibi ağrıyor Ağrıyor işte!!!
Gittiğin günden beri iyileşemedim bir türlü Mülteci şarkılar üzerimde Yaşanmamış aşkların yalansızlığı İntibasını bırakıyordu Bir fon müziği gibi sadeydi hayatım Sense şarkı sözleri gibi anlam veriyordun bu müziğe Sözler olmadığı zaman değiştiriyorum şarkıları ben… Değiştiriyorum işte!!!
Canım istemiyor artık hiç bir şeyi Zehir şerbet gibi geliyor bana Öleceğimi bilsem de çekiyorum dibine kadar Bahane oluyor yalnız akşamlar Issız göl kenarları Ve de kavak ağaçları Aklıma geliyorsun inanmazsın sırf zevk için İçiyorum işte!!!
Yapacak başka bir şey bulamıyorum Ellerim ya telefonuma yada kağıt kaleme gidiyor Ne yalan söyleyeyim avunuyorum satırlarla Her gece hayallerimdesin.. Unutmuyorum seni Ara sıra hatırlarım demiştim ya yalan Ben bazen yalan yanlış Yazıyorum işte!!!
Akşamları bir bardak çay ile Arkadaşlarla dertlenip birer sigara yakıyoruz Ben telefonun mesajlar bölümüne o anda Aklıma gelenleri yazıp yazıp siliyorum Bazen de kaydediyorum Ama göndermiyorum Sana söylemesem de bazen seni seviyorum Ve özlüyorum soğuk sıcaklığını Yalan tebessümlerini Kararsız bakışlarını Hiç pişman değilim hiçbir şey için Ama ne yapayım bazen yine de Keşke diyorum keşke… Neyse beni boşver, sen nasılsın Ben öyle yada böyle Yaşıyorum işte!!!
Tren bu biri gider biri gelir Biri keder öbüründe sevinç. Kavuşma var birinde yare Diğeri yalnız nefes aldığın yere... Ikisinde olmak namümkün Tercih yapmak zor.
Ortada bir istasyon gişede memur Biletsiz giremezsin diyor bu perona Olmak istediğim hangisi bilmiyorum Kendimi ikiye ayırıp Bir parça birine bir parça sana Pay etmek istiyorum Sol tarafım sende kalıyor Gözlerimde yalancı mutluluk Dudağımda sahte gülümseme Olmadığın trene biniyorum. Her ray gözyaşın oluyor sanki Çiğneyip geçiyorum. Ne yapayım sevgilim Makinist ne derse o oluyor Seni severek terkediyorum...
Suçlusu ben değilim bu elvedanın. Ayrı trene bir beni ayıramadım Yardan geçtim sere kıyamadım Bencillik de istersen Ne dersen de. Deniz gibiydik biz seninle Boğazı olmayan. Hırçın iki dalgaydık dalgakiransız. Visal imkansız Firak imkansız
Ne sensiz ne bensiz olmadı. Çarem olmadı. Sesimin en kötü tonunu sakladım sana Elimde olmadan.
Ey yar anla beni O trene binmek zorundaydım Heba olsamda... Ama keşke karşılaşsak Son istasyonda..
Unuttum! Seni… Sohbet ederdik sıcak veya soğuk ama sevgiyle ısınmış gecelerde, Göz göze safça ve çocukça Hayal kurmazdık gelmeyecek geleceğimize dair… Sen her zaman ki pervasızlığınla serilmiştin gözbebeğime Umursamaz gülüşün işlenmişti yüreğimin kilimine Şiirlerimin sebebiydin Şehirlerimin sokak lambası Ve bir gencin içtiği ilk sigarası.. Bir ananın evlat acısı… Sen her şeyimdin. Kaybetmekten korkmazdım çünkü bana aittin Bir kız çocuğunun elinde ki bebek gibi sarmıştın benliğimi yüreğinle Hissetmedin mi? Hiç mi? Fark ettiğimde senin de artık beni sevdiğini Anladığımda senin de beni benimsediğini Gecelerinde rüyan olduğumu her şeyin olduğumu Çok geçti… Bırakıp gittin, terk ettin loş odada ki sohbetlerimizi Firağın uzun sürecekti. Düşündüm de bu, böyle mi bitecekti. Mutlu olduğun doğru mu? Aramıyor musun maziyi? Bir bardak çayın eşliğinde derin sevgiyi Şeker yerine Demek ki sen de unuttun beni Vefasız dostlar misali… Dinle hercai Artık ben de unuttum seni.
Uzakta bir gülümseme Irmak gibi ahenkli dudak kıvrımı Uzandı elleri ellerime İçimde yepyeni heyecanlar...
Ne güzeldi hitabı konuşurken Esrarlı olduğu için özel... Ezeli olmasada ahiri olmasa da İçimde bile izafi olsa Yeniden sevebilen kalbim kalmış ya Gülüyorum Aşka aşık olmamdan zira Artık üzmüyor beni hezeyanlar __________________
Olmadığın yerleri doldurdum Sevmediğin kadar izin verdim sevmesine Ve aşkım dedim İnan öylesine…
Dokunmadım hissetmedim Görmedim.. Tükendim. Ne yana baksam sendin Senin kokundu duyduğum Sokaklarda takip ettiğim..
Aldattım Seni Bir bakışa bir gülüşe İlgilenişe doyuşa Acımadım… Bir kedi gibi sürtünürken ayaklarıma Çalan kapıyı açtım. Sadece baktın… Kıskandın… Aldattım seni
Bir daha dönmemem için bir daha görmemem için Gururunu uyandırdım Onurunla oynadım Ama çok ağladım Çaresizliğime… Sensizliğime Mecburiyetime… Yoktun çünkü.. Çünkü azdın… Çünkü anlamadın… Dinlemedin… Sevdin sadece.. Sevdin…
Aldattım seni… Sedasıyla uçurumun… Ses verdim gelmedi yankısı… Ve anladım ki değersizmiş her şey Ve kalmamış bende anımsanacak anın Dün gece düşündüm de sevgini geçmiştir artık nefretin Zafer benim.. İşe yaradı yalancı ihanetim…
Bir akşam rüzgar yanağına usulca vurursa Ve bıçak gibi saplanırsa keskinliği yağmurun Ağlıyorsan Gözyaşlarının yağmur tanelerine karışıp ta Fark edilmeyeceğini sanarak, Gökkuşağı renkleri sana gri geliyor ve güneşi görmüyorsan
Susuyorsan inadına Kelimeleri yutuyorsan Sabahtan bir sonraki sabaha Yani her zaman yani her an Müziğe ve sigaraya sığınıyorsan Gökkuşağı renkleri sana gri geliyor ve güneşi görmüyorsan
Yani benim gibiysen Yani serseri biriysen Yani umarsızsan Sarmıyorsa seni hiçbir kol Avutmuyorsa iki satır muhabbet Koyuyorsa yıldızları yalnız izlemek Yıkıyorsa kol kola geçen bir çift Gökkuşağı renkleri sana gri geliyor ve güneşi görmüyorsan
Şiirler yazıp yazıp siliyorsan Bazen de kaydediyorsan Ama söyleyemiyorsan derdini Ağlamak istiyorsan Gözünden iki katre yaş bile akmakta nazlanıyorsa Mevsimlerden yazsa ve sen üşüyorsan Gökkuşağı renkleri sana gri geliyor ve güneşi görmüyorsan
Yani benim gibiysen Nasıl yaşadığımı neler çektiğimi Nelere katlandığımı En anlamsız şarkılarda neden ağladığımı Ancak anlarsın…
Bahanesi yoktu besbelli bugüne kadar Sen benim baş ağrımsın Hiç dinmedi Hiç kimse avutmadi kalan yarımı Ve kendi kendimi infaz ettim Boğuldum gecelerde
İlk kez ağladım bugün 4 aydan beri Daha elemliyim öyleki İçime yağıyor yağmurlar Beynimde kopuyor kasirgalar Yüreğimde tsunami Bir sen bir sensizlik Ya gel ya git Kalmakla ölmek arasında kalıyorum Öleceğimi bile bile gidiyorum.
Sen beni mezara uğurladın Arkamdan bir çift gözle Ben günahkâr gözyaşlarımla Adını verdiğim yastığı ıslatırken Sen uzaklarda bi haber....
Sonumu bile bile seni bana yasakladım Herkesi öldürdüm içimde birtek seni sakladım
Yemin olsun senden sonra sevemedim ben Değmedi elime yabancı bir el... Sende benden başka sevemediysen Unut maziyi sevdiğim bana geri gel...
Ne bir ses gelir olduğun yerden Geçer dururum seni kovduğum yerden. Sevda devam etsin canım kaldığı yerden Unut maziyi sevdiğim bana geri gel.
Yalandı inan seni sevmediğim Haram bana sensiz aldığım her nefesim Cevap vermiyorsun gelmiyor mu sesim Unut maziyi sevdiğim bana geri gel... _________________
Özlemiyorum inan yaşanan hiç bir şeyi. Unuttum unutacağım emin ol kararlıyım Hep eza oldu bana yaşattıkların.. Çok gördün severek bakan gözleri. Her geçen gün bir katre daha zararlıyım
Hamle hamle sözlerin sırtımda izi Gösterdin ilk darbede cehennemin yolunu Bir kalp içine koyarken ikimizi Silgi oldu gözlerin bitirdi umudumu.
Telefonun başında geçti günlerim. Roman kahramanı gibi bıraktın beni. Gazetem sigaram birde sensizligim Yoldaş istemedi yanına hiç kimseleri.
Şiirler yazıp durdum unutmam diye. Bendeki resimlerini yırtamıyorum. Doğum günümde aldığın hediye İnan onu bile atamıyorum.
Lakin görüyorum ki aşkın sonu yok. Ben gözyaşlarını haketmiyorum Seni hala sevmemin bana kârı yok Haybeye nefes tüketiyorum.
Yeni umutlarım var taze yepyeni Baharla birlikte bende mutluyum Emin ol artık unuttum seni. Ve koymuyor eskisi gibi yokluğun.. _________________