Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SinirlendirmeyinNooooo noooo kaldirilmasin yankeeeees go home
Bibiiiii yaaaaaaaaKaldırılsın yasaklara hayır ahha bu o değildi galiba yanlıs yerdeyim
Dur etme eyleme harp çıkar sonra bak ben daha inceyim derlerse sen gör o zamanYA LenaG biz hani ölçülerimizi de yazcaktık yahuuuuu
hatta sanırım bi tek ben yaptım bu uygulamayı
şimdi bizim kalıpçı kadın geldi seni bi ölçiyim ben dedi de aklıma geldi
yarın kendimi bi daha ölçtürücem
Dur etme eyleme harp çıkar sonra bak ben daha inceyim derlerse sen gör o zaman
Eyvah eyvah herkesler duydu gördü deseneölçülerim tüm masterfit ekibinin elinde, hiç özelim kalmadı yahu
Hee ben de favoriye aldım bekletiyorum başka olur mu diyee halbuki moral açısından çok etkili olacaktı canım ama kimse yapmadı kii herşey için baskı yapmak istemiyorum sadeceYA LenaG biz hani ölçülerimizi de yazcaktık yahuuuuu
hatta sanırım bi tek ben yaptım bu uygulamayı
şimdi bizim kalıpçı kadın geldi seni bi ölçiyim ben dedi de aklıma geldi
yarın kendimi bi daha ölçtürücem
Ben geçen haftada aldım ölçümü hatta yazdım ama başka kimse de görmedinHee ben de favoriye aldım bekletiyorum başka olur mu diyee halbuki moral açısından çok etkili olacaktı canım ama kimse yapmadı kii herşey için baskı yapmak istemiyorum sadece
Afiyet olsun. Yanliş yerİyi akşamlar
11:00 1kase az yağlı sütün içine 3yk.yulaf, 1tk.chia, 1tk.bal ve yarım muz
Ara, 1kupa biberiye çayı, 3dolu tk.pasta
19:00 1kaseye yakın semizotu yemeği, 1dolu tabak tavuklu bezelye yemeği, 2yk.yoğurt, 1yk.tuzlu balık, taze soğan
20:00 2kare çikolata, 1dolu avuç kuruyemiş, sabahtan kalan yarım muz
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Su 3 litre
Biberiye ve kiraz sapı kaynattım 500ml.birazdan onu içicem