Salı günü ameliyat oluyorum :)

ya demet akalın bu yüzden emzirememiş ya heralde ben 2. çocuktan sonra süt olayları bitince yaptırırım yaptrrsam eger acıyomu ya çok korkuyorum yüz üstü fian yatamam heralde korkumdan

Meme ucundan yaptırmadığın sürece sıkıntı olmaz diyorlar. Bende ilk çocuğumdan sonra yaptırdım ve şimdi 2. Ameliyatımı da yaptırdım hatta dün 2. çocuğu da düşünüyorum..

nasıl ağrı filan warmı we neden 2. yi oldunuz

ya demet akalın bu yüzden emzirememiş ya heralde ben 2. çocuktan sonra süt olayları bitince yaptırırım yaptrrsam eger acıyomu ya çok korkuyorum yüz üstü fian yatamam heralde korkumdan

Demet Akalının farklı canım merak etme.

kas altı benim ve süt bezlerimin altında. Allah nasip ederse emzirebileceğim.
Ama daha doğru bilgiyi doktordan alabilirsiniz.

nasıl ağrı filan warmı we neden 2. yi oldunuz

Ağrı var evet kas altına koyuldu benim. Ama ağrı kesici ve kas gevşetici içiyorum iyiyim. İlk protezlerim damla şeklindeydi ve kas altına koyulduğu için kas baskı yapınca dönmüşler şekli değişmişti o yüzden ameliyat oldum. Ha birde boyuttan memnun değildim 275cc'ydi onlar. Şimdi 400cc yuvarlak takıldı.

Hayır hayır silikon yokken emziriyordum memeler yok olunca silikon taktırdım..

ya benim biraz çatlaklar oldu göğüste hamilelikte ameliyat sonrası deri iyice gerilio o çatlaklar ne olurki yada söyle sorayım sizin silikon takınca deriniz gerilmedimi sonuçta hacim belli nası oluyor bu ameliyatlar ya çok merak ediyorummm

İnan benim hiç olmadı. Sadece diren yerimde hafif iğne batması gibi bişiy hiseetim sabahları ama oda hemen geçiyor. Öyle ağrı felan hiç anlamadım.
İlaçlarını yinede ihmal etme.Aksatma.

Tamam canım ben 3operasyon birden oldum meme büyütme,lipoşakşınla yağ alındı basenden.yüze ve mememin üstüne enjekte edildi.

Ooo baya pahaliymis ama sonuc guzeldir mutlaka mutluysan dorun yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ooo baya pahaliymis ama sonuc guzeldir mutlaka mutluysan dorun yok

Ya benim doktoruma zor yer alınıyo düşün 4ay sonraya aldım ben ama adam dalında iyi koü de anabilim baskanı bide benim onunla iletişimim çok kuvvetli sağolsun 3gece 4gün hastanede kaldım hem kendisi hem asistanları hergün yanıma geldiler. Hatta beni odadan almaya gelen personel bile ziyaret etti beni çok mutlu oluyosun.

Gecmis olsun cnm gule gule kullan:) tabi o kadar guwenilir ellerde olunca insan tasaya dusmez

Gecmis olsun cnm gule gule kullan:) tabi o kadar guwenilir ellerde olunca insan tasaya dusmez

Tesekkürler o özel sütyenleyim şimdi aynen öyle ne kadar güvenirsen doktoruna o kadar rahat giriyorsun operasyona

Bende çatlaklar olmadı hiç ama bu ameliyatta biraz sınırları zorladım gibi, çatlak kremi kullanmayı düşünüyorum ya da kakao yağı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…