Benim oyle oldu evet.. Sutten kesilince yok oldu dumduz oldu
Göğüsleriniz silikonluykenmi küçüldü anlamadım ?
Şuan emziriyorsanız yapılmaz diye biliyorum.
Ama normal şartlarda kas altına koyulan silikonların emzirmede hiçbir şekilde engeli olmadığını biliyorum.
Ama en sağlıklı bilgiyi doktordan alabilirsiniz.
Ben bekarım. Evlendikten sonra hamile kalıp süt verebileceğim mesela ama sizin durumunuz biraz farklı.
Meme ucundan yaptırmadığın sürece sıkıntı olmaz diyorlar. Bende ilk çocuğumdan sonra yaptırdım ve şimdi 2. Ameliyatımı da yaptırdım hatta dün2. çocuğu da düşünüyorum..
ya demet akalın bu yüzden emzirememiş ya heralde ben 2. çocuktan sonra süt olayları bitince yaptırırım yaptrrsam eger acıyomu ya çok korkuyorum yüz üstü fian yatamam heralde korkumdan
nasıl ağrı filan warmı we neden 2. yi oldunuz
Hayır hayır silikon yokken emziriyordum memeler yok olunca silikon taktırdım..
İnan benim hiç olmadı. Sadece diren yerimde hafif iğne batması gibi bişiy hiseetim sabahları ama oda hemen geçiyor. Öyle ağrı felan hiç anlamadım.
İlaçlarını yinede ihmal etme.Aksatma.
Tesekkurler canım 1ay sonra tamamen çıkarcamm
göğüs ameliyatın ne kaara maal oldu sana?
Ooo baya pahaliymis ama sonuc guzeldir mutlaka mutluysan dorun yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya benim doktoruma zor yer alınıyo düşün 4ay sonraya aldım ben ama adam dalında iyi koü de anabilim baskanı bide benim onunla iletişimim çok kuvvetli sağolsun 3gece 4gün hastanede kaldım hem kendisi hem asistanları hergün yanıma geldiler. Hatta beni odadan almaya gelen personel bile ziyaret etti beni çok mutlu oluyosun.
Gecmis olsun cnm gule gule kullan:) tabi o kadar guwenilir ellerde olunca insan tasaya dusmez
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya benim biraz çatlaklar oldu göğüste hamilelikte ameliyat sonrası deri iyice gerilio o çatlaklar ne olurki yada söyle sorayım sizin silikon takınca deriniz gerilmedimi sonuçta hacim belli nası oluyor bu ameliyatlar ya çok merak ediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?