Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salı günü ameliyat oluyorum :)
- Konu Sahibi Ruj54
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben cıktım gayet iyiyim ağrımda yok
Cok sevindim canim!!! Hayirli olsun cicislerin! Nasil sevdin mi? Nasil gorunuyorlar? Kas alti mi oldu kac cc?
- 5 Şubat 2014
- 381
- 111
- 123
Ben cıktım gayet iyiyim ağrımda yok
Geçmiş olsun, çok sevindim. Detayları bekliyoruz.
geçmiş olsun ve maaşallah
Evet bir sor bakalım. Zaten 25 cc den bişi olmaz olmuşken azıcık büyüğü olsun ☺️ benim gözüm 400cc'de 😄 ben de çok heyecanlıyım 😁
ahh ahh herkesin göz<ü 400 de bende 325 den memnun değilm bazen silikon var mı yok mu belli değil sanki eski göğsüm gibi geliyor gözüme küçücük
ohh ne güzel kas altı değil heralde ağrısız olan çok az kişi vardı çünkü
Kas zarının arasına koydu üstünede yağ enjekte etti şuan tam yazamıyorum daha iyi olayım yazıcam kızlar
Oyy geçmiş olsun haberlerini bekliyorum heycanla 😊
Ben artık evdeyim ve yavaş yavaş memelerimi elliyorum ayh çok tuhaf ya alışcam ama onlar artık benim😃😃😃
geçmiş olsun. atlattın. benim tam 27 gün oldu bugün .
İlk haftalar tuhaflık çok normal bi yadırgıyorsun ama aynada kendine baktıkça oh be diyorsun.
Ağır kaldırmamaya dikkat et.
Tekrardan geçmiş olsun.
Mutlu günler seni bekler
geçmiş olsun. atlattın. benim tam 27 gün oldu bugün .
İlk haftalar tuhaflık çok normal bi yadırgıyorsun ama aynada kendine baktıkça oh be diyorsun.
Ağır kaldırmamaya dikkat et.
Tekrardan geçmiş olsun.
Mutlu günler seni bekler
Tesekkürler canım yok elimi sürmem hîçbişeye merak ettiğim evde ağrım olur mu? İlaç içiyorum ama.
- 12 Haziran 2014
- 1.558
- 575
- 178
- 36
Benimde öyleydi bebeğimi emzirdim diye doku kalmadı tamamen düzleşmişti... 275cc kas altı damla konuldu mentor marka.. Ve B cup oldum.. Eğer C veya daha iri göğüs istiyorsan kesinlikle 300 ve üzeri düşün. Umarım istediğin ölçüye ulaşırsın.
emzirince dahadamı küçülüyor göğüsler :s
Tesekkürler canım yok elimi sürmem hîçbişeye merak ettiğim evde ağrım olur mu? İlaç içiyorum ama.
İnan benim hiç olmadı. Sadece diren yerimde hafif iğne batması gibi bişiy hiseetim sabahları ama oda hemen geçiyor. Öyle ağrı felan hiç anlamadım.
İlaçlarını yinede ihmal etme.Aksatma.
- 12 Haziran 2014
- 1.558
- 575
- 178
- 36
İnan benim hiç olmadı. Sadece diren yerimde hafif iğne batması gibi bişiy hiseetim sabahları ama oda hemen geçiyor. Öyle ağrı felan hiç anlamadım.
İlaçlarını yinede ihmal etme.Aksatma.
ya bişey sorcam ben suan emziriyorum ilk çocugum silikon yaptrsam 2 yi emzirmede sıkıntı olurmu ki
emzirince dahadamı küçülüyor göğüsler :s
Benim oyle oldu evet.. Sutten kesilince yok oldu dumduz oldu
Şuan emziriyorsanız yapılmaz diye biliyorum.ya bişey sorcam ben suan emziriyorum ilk çocugum silikon yaptrsam 2 yi emzirmede sıkıntı olurmu ki
Ama normal şartlarda kas altına koyulan silikonların emzirmede hiçbir şekilde engeli olmadığını biliyorum.
Ama en sağlıklı bilgiyi doktordan alabilirsiniz.
Ben bekarım. Evlendikten sonra hamile kalıp süt verebileceğim mesela ama sizin durumunuz biraz farklı.
ya bişey sorcam ben suan emziriyorum ilk çocugum silikon yaptrsam 2 yi emzirmede sıkıntı olurmu ki
Meme ucundan yaptırmadığın sürece sıkıntı olmaz diyorlar. Bende ilk çocuğumdan sonra yaptırdım ve şimdi 2. Ameliyatımı da yaptırdım hatta dün 2. çocuğu da düşünüyorum..