Salı günü ameliyat oluyorum :)

Ruj54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
191
22
118
Aksaray
Merhaba ben Müge :)
Aslında ben doktorumu uzun yıllardır tanıyorum burun için gidiyordum kendisine son gideceğim zaman kuzenim anneme utandığımdan söyleyemediğim meme büyütmeyi söyledi annemde müge istiyorsa sorun yok onu da yaptırabiliriz dedi öylede basladı annem cok anlayıslıdır sagolsun.cuma günü silikona karar verdim 225cc yada 250cc takılacak göğüslerim fazla ufak ve 163 cm ye 42 kiloyum.ayrıca basenimde azcık yag var yüzüme ve göğüslerime enjekte edilecek ama ben cok heycanlıyım. Korkuyorumda aslında ama emin le görüşüncr motive olurum eski sevgilim :)) pazartesi günü tekrar gideceğim hastaneye yatış işlemim ve saat kaçta olacağımı öğreneceğim bu arada kocaeli ünv araştırma hastanesi plastik cerahi anabilim baskanı Tonguc beye olacagım sonbaharda da burnumu yapacağız :) heycan heycan :))

Bol şans :) benim boyumda ve silikon yaptırdığımdaki kilomdasın.. Seçtiğin ölçü umarım seni pişman etmez.. Bende 275 kas altı seçmiştim ama çok pişman oldum şimdi 2. Meme büyütme ameliyatımı olucam bu ay.. Göğüs altı ölçün ne? Ve göğüs üstü ölçün kaç cm? Sevgiler

Yok denebilcek kadar benim az tonguc beyle konuştuk onu ( cok cm leri bilmiyorum hastanede benim aklım yerinden gidiyor (

Yok denebilcek kadar benim az tonguc beyle konuştuk onu ( cok cm leri bilmiyorum hastanede benim aklım yerinden gidiyor (

Benimde öyleydi bebeğimi emzirdim diye doku kalmadı tamamen düzleşmişti... 275cc kas altı damla konuldu mentor marka.. Ve B cup oldum.. Eğer C veya daha iri göğüs istiyorsan kesinlikle 300 ve üzeri düşün. Umarım istediğin ölçüye ulaşırsın.

Benim en büyük avantajım 10yıldır doktorumu tanıyor olmam cubuk kraker gibiyim cok büyük bişeyde istemiyorum bana yakısan olsun popomda büyük benim top gibi ikiside cok büyük olursa komik olur

Benim en büyük avantajım 10yıldır doktorumu tanıyor olmam cubuk kraker gibiyim cok büyük bişeyde istemiyorum bana yakısan olsun popomda büyük benim top gibi ikiside cok büyük olursa komik olur

Ben de öyle çooook zayıftım ama şimdi oldum 50 kg :) memeler küçük kaldı haliyle popomda 95 cm memeleride 90-95 yaparsam tamam olur herhalde :)

Ben de öyle çooook zayıftım ama şimdi oldum 50 kg :) memeler küçük kaldı haliyle popomda 95 cm memeleride 90-95 yaparsam tamam olur herhalde :)

Ben ırsi olarak zayıfım en fazla 100gram falan alıyorum bide oburumdur kalcam 86 belim 61 benim

Ben ırsi olarak zayıfım en fazla 100gram falan alıyorum bide oburumdur kalcam 86 belim 61 benim

O zaman göğüsler 85-86 olsa yeterli size. Yani benim şuanki göğüslerim tam olurmuş size. 85cm meme ucundan ölçüldüğünde. Meme altından 75cm. Eğer kas altı düşünüyorsanız 275cc düşünün derim. Ama kesinlikle yuvarlak koydurtun benim damlalar kaydı çünkü..

Yuvarlak olacak sanırım 250cc takılacak ama pazartesi gene gideceğim 275cc i de sorarım :)) cok heycanlıyım gözümü kapatınca gözümün önüne geliyor☺️

Yuvarlak olacak sanırım 250cc takılacak ama pazartesi gene gideceğim 275cc i de sorarım :)) cok heycanlıyım gözümü kapatınca gözümün önüne geliyor☺️

Evet bir sor bakalım. Zaten 25 cc den bişi olmaz olmuşken azıcık büyüğü olsun ☺️ benim gözüm 400cc'de 😄 ben de çok heyecanlıyım 😁

ruj54 şimdiden geçmiş olsun, inşallah istediğin gibi olur herşey, kolayca atlat inşallah.
tebrikler şimdiden

Evet cok var suan doktoru bekliyorum tesekkürler canım

Sen zaten biliyorsundur ama, ameliyattan sonra 15 gün yatmak yok, oturur şekilde uyuyacaksın, gündüz yatak hiç yok ;-) hep dolanacaksın. Bol su, et suyu ve ananas yiyeceksin ki ödemlerin 15 güne kalmadan gitsin. Bitki çayı içme, kanı sulandırır, kanama riskini arttırır. 3 gün sonrada kısa hafif yürüyüşler yaparsan, vücudunun kan dolaşımı hızlandığı için şişkinlikte çabuk iner.
Doktorun izin verdikten sonrada bonal vs. bir gebe meme bakım kremi sürersen çatlak olmaz.

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…