Yok denebilcek kadar benim az tonguc beyle konuştuk onu( cok cm leri bilmiyorum hastanede benim aklım yerinden gidiyor (
Benim en büyük avantajım 10yıldır doktorumu tanıyor olmam cubuk kraker gibiyim cok büyük bişeyde istemiyorum bana yakısan olsun popomda büyük benim top gibi ikiside cok büyük olursa komik olur
Ben de öyle çooook zayıftım ama şimdi oldum 50 kg :) memeler küçük kaldı haliyle popomda 95 cm memeleride 90-95 yaparsam tamam olur herhalde :)
Ben ırsi olarak zayıfım en fazla 100gram falan alıyorum bide oburumdur kalcam 86 belim 61 benim
O zaman göğüsler 85-86 olsa yeterli size. Yani benim şuanki göğüslerim tam olurmuş size. 85cm meme ucundan ölçüldüğünde. Meme altından 75cm. Eğer kas altı düşünüyorsanız 275cc düşünün derim. Ama kesinlikle yuvarlak koydurtun benim damlalar kaydı çünkü..
Yuvarlak olacak sanırım 250cc takılacak ama pazartesi gene gideceğim 275cc i de sorarım :)) cok heycanlıyım gözümü kapatınca gözümün önüne geliyor☺️
Evet bir sor bakalım. Zaten 25 cc den bişi olmaz olmuşken azıcık büyüğü olsun ☺️ benim gözüm 400cc'de 😄 ben de çok heyecanlıyım 😁
Ameliyat saatim belli oldu sabah 9da giriyorum
Yarın giriyorsun vay!!!Şimdiden çok geçmiş olsun canım ve bol şans ve inşallah istediğin sonuca ulaşırsın!
Şimdi ameliyat için hastaneye yola cıkıyorum
Ayyy ne heyecan vardır şimdi.
Sağlıcakla git, sağlıcakla dön arkadaşım. Herşey gönlünce ve çok kolay olur inşallah
sevgiler
Evet cok var suan doktoru bekliyorum tesekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?