Salı günü ameliyat oluyorum :)

Geçmiş olsun :) bundan sonra sıkıntısız özgüveni yüksek moralli bir süreç olur umarım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet bir sor bakalım. Zaten 25 cc den bişi olmaz olmuşken azıcık büyüğü olsun ☺️ benim gözüm 400cc'de 😄 ben de çok heyecanlıyım 😁

ahh ahh herkesin göz<ü 400 de bende 325 den memnun değilm bazen silikon var mı yok mu belli değil sanki eski göğsüm gibi geliyor gözüme küçücük

Kas zarının arasına koydu üstünede yağ enjekte etti şuan tam yazamıyorum daha iyi olayım yazıcam kızlar

Ben artık evdeyim ve yavaş yavaş memelerimi elliyorum ayh çok tuhaf ya alışcam ama onlar artık benim&#128515;&#128515;&#128515;

Ben artık evdeyim ve yavaş yavaş memelerimi elliyorum ayh çok tuhaf ya alışcam ama onlar artık benim&#128515;&#128515;&#128515;

geçmiş olsun. atlattın. benim tam 27 gün oldu bugün .
İlk haftalar tuhaflık çok normal bi yadırgıyorsun ama aynada kendine baktıkça oh be diyorsun.
Ağır kaldırmamaya dikkat et.

Tekrardan geçmiş olsun.
Mutlu günler seni bekler

Tesekkürler canım yok elimi sürmem hîçbişeye merak ettiğim evde ağrım olur mu? İlaç içiyorum ama.

emzirince dahadamı küçülüyor göğüsler :s

Tesekkürler canım yok elimi sürmem hîçbişeye merak ettiğim evde ağrım olur mu? İlaç içiyorum ama.

İnan benim hiç olmadı. Sadece diren yerimde hafif iğne batması gibi bişiy hiseetim sabahları ama oda hemen geçiyor. Öyle ağrı felan hiç anlamadım.
İlaçlarını yinede ihmal etme.Aksatma.

İnan benim hiç olmadı. Sadece diren yerimde hafif iğne batması gibi bişiy hiseetim sabahları ama oda hemen geçiyor. Öyle ağrı felan hiç anlamadım.
İlaçlarını yinede ihmal etme.Aksatma.

ya bişey sorcam ben suan emziriyorum ilk çocugum silikon yaptrsam 2 yi emzirmede sıkıntı olurmu ki

ya bişey sorcam ben suan emziriyorum ilk çocugum silikon yaptrsam 2 yi emzirmede sıkıntı olurmu ki
Şuan emziriyorsanız yapılmaz diye biliyorum.
Ama normal şartlarda kas altına koyulan silikonların emzirmede hiçbir şekilde engeli olmadığını biliyorum.
Ama en sağlıklı bilgiyi doktordan alabilirsiniz.
Ben bekarım. Evlendikten sonra hamile kalıp süt verebileceğim mesela ama sizin durumunuz biraz farklı.

Meme ucundan yaptırmadığın sürece sıkıntı olmaz diyorlar. Bende ilk çocuğumdan sonra yaptırdım ve şimdi 2. Ameliyatımı da yaptırdım hatta dün 2. çocuğu da düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…