Ben cıktım gayet iyiyim ağrımda yok
Evet bir sor bakalım. Zaten 25 cc den bişi olmaz olmuşken azıcık büyüğü olsun ☺️ benim gözüm 400cc'de 😄 ben de çok heyecanlıyım 😁
Kas zarının arasına koydu üstünede yağ enjekte etti şuan tam yazamıyorum daha iyi olayım yazıcam kızlar
Ben artık evdeyim ve yavaş yavaş memelerimi elliyorum ayh çok tuhaf ya alışcam ama onlar artık benim😃😃😃
geçmiş olsun. atlattın. benim tam 27 gün oldu bugün .
İlk haftalar tuhaflık çok normal bi yadırgıyorsun ama aynada kendine baktıkça oh be diyorsun.
Ağır kaldırmamaya dikkat et.
Tekrardan geçmiş olsun.
Mutlu günler seni bekler
Benimde öyleydi bebeğimi emzirdim diye doku kalmadı tamamen düzleşmişti... 275cc kas altı damla konuldu mentor marka.. Ve B cup oldum.. Eğer C veya daha iri göğüs istiyorsan kesinlikle 300 ve üzeri düşün. Umarım istediğin ölçüye ulaşırsın.
Tesekkürler canım yok elimi sürmem hîçbişeye merak ettiğim evde ağrım olur mu? İlaç içiyorum ama.
İnan benim hiç olmadı. Sadece diren yerimde hafif iğne batması gibi bişiy hiseetim sabahları ama oda hemen geçiyor. Öyle ağrı felan hiç anlamadım.
İlaçlarını yinede ihmal etme.Aksatma.
emzirince dahadamı küçülüyor göğüsler :s
Şuan emziriyorsanız yapılmaz diye biliyorum.ya bişey sorcam ben suan emziriyorum ilk çocugum silikon yaptrsam 2 yi emzirmede sıkıntı olurmu ki
ya bişey sorcam ben suan emziriyorum ilk çocugum silikon yaptrsam 2 yi emzirmede sıkıntı olurmu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?