Saleple kilo almak....

MissPoine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
7.753
9.873
448
Canlarım daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama arkadaşlarla konuşurken kilo almak istiyorum dediğimde salep içmemi önerdi kendisi günde 3 bardak içmiş ve 6 kilo almış zaten bir çay bardağı salepte 80-90 kalori varmış ki o fincanla içmiş bizdede işe yarar diye düşünüyorum :) doktorumun verdiği demir hapıda iştahımı açmaya başladı sanki denemeyi düşünüyorum sizinlede paylaşayım dedim..

bunu bende denemek istiyorum gayet kolay umarım işe yarar :)

bunu bende denemek istiyorum gayet kolay umarım işe yarar :)

Valla tatlım çocukta işe yaramış 6 kilo yani farklı bişey yapmadım diyor araştırdım zaten bir çay bardağında bile ne kadar kalori var. Diğer bir arkadaşta pirinç unu sütle kilo almış :) bende denicem bu salepi kış günüde çok iyi gider. deniyelim bence :)

bende denemeyi düşünüyorum aynı zamanda bir arkadaş bebe bisküvisi ılık süt bal yada pekmez karıştırıp yemiş 1ayda 4 kilo almış ha bu arada akşamaları yatmadan önce tok karna yemek gerekiyormuş ikisini bir arada yaparsak daha sağlam olabilir :)

mrb arkadaşlar. ben sizin gibi zayıf değilim hiç olamadım, hep diyetteydim
bikaç gündür sizin foruma da bakıyorum, sizin kilo almak için yaptıklarınızı, ben keyfi yapardım. mesela bebe bisküvisi ve salep çok severim
ama bakıyorum siz bunları kilo almak için kullanıyosunuz, ben de bıraktım.
kısacası sizin yaptıklarınızı yapmamaya çalışıyorum, bana yardımınız oldu, teşekkürler

pirinc unu we süt işe yarıyor ewt.. Tencereye süt un şeker pirinc unu koyup muhallebi gibi kaynatıp pisiriosunuz sonra yiyip midenize götürüousuz :) hem faydalı hemde zararı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…