Yarışma Salçalı Spagetti-Filiz makarna sponsorluğunda

Mutlaka vardır da hiç denemedim :confused: Çok fena tatlı duskunuydum, diyete başlarken bunun için çözüm aramaya başladım bi yerde şöyle bir tarif vardı
1 yumurta, yulaf kepeği ile cevizli ve fındıklı diyet tatlı.
yazanda şöyle bir not dusmustu. "Tatlıya alın size tatlı"
Tabi ilk başta ben deli mi bu diye düşünmedim değil :KK70::KK70: yulaf kepeginin ne olduğunu bile bilmiyordum o zamanlar :oops::KK48:
Ya bende tatlısı cok severim bende baya araştırıp sonra kendimce yemekler tüketmeye başladım benimde favori elmali tatlım var bak yarım elma yarım armut rendeliyorsun ocakta kavurup 2 cevizi çekiyorum içine atıp kavuruyorsun sonra tarçın Serpip biraz daha kavuruyorsun sıcakken kaseyle şekil verip ilişkin yiyorsun:KK70: valla tadı harika oluyor dene bunu bak sadece elma yada sadece elma falanda yapabilirsin :-)

Bizde her zaman yemiyoruz canım bunlar yarışma alternatifleri depresyon diyet yemekleri:-) canımız çekince napalım bir öğün yiyoruz kırk yılda bir yoksa normalde zeytinyağlı yemekler salata balık ızgara köfte tavuk ben bu şekilde yiyorum benim yediklerimde iyiymiş ama bak simdi :KK70:
benim normal beslenmem diyetmiş hep ben çok yağlı şeyler hayatta yemem kızartma yemem karbonhidratmış proteinmiş dikkat ederim dengelerim bilmeden diyet yapıyor muşum da haberim yokmuş :KK70:

benim normal beslenmem diyetmiş hep ben çok yağlı şeyler hayatta yemem kızartma yemem karbonhidratmış proteinmiş dikkat ederim dengelerim bilmeden diyet yapıyor muşum da haberim yokmuş :KK70:
Evet aslında diyet diye bişey yok sağlıklı beslenme var canım sağlıklı besleniyorsan hiçbir sıkıntı yokndemektir;)

kızlar böyle diyete can kurban ben normalde bu kadar kalorili şeyler tüketmiyorum bildiğimiz ıspanak yemeği gibi şeyler yiyorum

ellerine sağlık pizzalar makarnalar ohoohoo süperrrr
Aslında butur şeylerin yedigin ıspanaktan, pırasadan hiç farkı yok canım benim.

Ya bende tatlısı cok severim bende baya araştırıp sonra kendimce yemekler tüketmeye başladım benimde favori elmali tatlım var bak yarım elma yarım armut rendeliyorsun ocakta kavurup 2 cevizi çekiyorum içine atıp kavuruyorsun sonra tarçın Serpip biraz daha kavuruyorsun sıcakken kaseyle şekil verip ilişkin yiyorsun:KK70: valla tadı harika oluyor dene bunu bak sadece elma yada sadece elma falanda yapabilirsin :-)
3 kilo daha verene kadar tatlı yemeyecegim ama sonra kesin denerim :KK66:

Aslında butur şeylerin yedigin ıspanaktan, pırasadan hiç farkı yok canım benim.
ben damak tadı olarak hazır yemek hiçç sevmem pizza da pek yemem binde bir falan ille dışarıda yiyeceksek kebap türevleri yerim ama evimde hep sulu yemektir böyle alışmışız hiçbir zaman kilo fazlamda olmadı ama tatlıya çok düşkünüm evimde sürekli hurma var mesela canım tatlı çektikce üç beş tane yerim kesiyor iyi oluyor hemde lifli

diyet beslenenler için bi tatlı yapıcam bakalım

ben damak tadı olarak hazır yemek hiçç sevmem pizza da pek yemem binde bir falan ille dışarıda yiyeceksek kebap türevleri yerim ama evimde hep sulu yemektir böyle alışmışız hiçbir zaman kilo fazlamda olmadı ama tatlıya çok düşkünüm evimde sürekli hurma var mesela canım tatlı çektikce üç beş tane yerim kesiyor iyi oluyor hemde lifli

diyet beslenenler için bi tatlı yapıcam bakalım
Ya en özendigim tipsin demek harika bence de tüm vücudun içinde harika valla sağlık açısından da ;) inşallah canım tarifini beklemedeyim eklersen :KK19:

62 civari simdilerde:-) ama öyle deme bende beni sevmezdim ama buraya gelince de öyle oluyormus 12 kilo verdim ama ben sev beni:KK53::KK53:
Kızım delimisin sen yahu hem 62 kiloyum diyorsun hemde tatlı için 5 kilom var diyorsun!! Ah ah ben o kiloda olan da teyyy teyyy :KK14:

Ellerine emeğine sağlık feraceli .

Diyetteyiz diye makarna yemiyelim mi di mi amaa?

Başarılar....

Back
X