Yarışma Salçalı Spagetti-Filiz makarna sponsorluğunda

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.816
82.197
798
Bu diyet yemekleri işi benim ayağımın altından çıktı sağolsun Nevreste mmmm de bana destek oldu eee pizası oluyor,makarnası oluyor,böreği oluyor arkadaşlar diyet o kadar kötü değil istedimki görün,herkes diyet deyince kilosu olanlar yapar sanıyor.Diyet sağlıklı yemekler demektir unutmayın

Malzemeler:
Yarım paket spagetti
1.50 kaşık salça
1 çay kaşığı pul biber ve nane

Yapılışı:
Makarnaları haşlıyoruz
Süzüyoruz
Bir tavada salçayı kavurup makarnayı ekliyoruz.sonra pul biber ve nanemizi ekliyoruz..
Alın sizeeee misss gibi spagetti

Vee buda mis gibi yağsız baharatlı patlamış mısır

yapılışı çok basit tuz yerine,birer çay kaşığı nane ve pul biber koyun enfesss
Ohh girin battaniyenin altına keyiff

Herkese yarışmada başarılar

Son düzenleme:
Ellerine sağlık canım
Yok yok benim kesin diyete başlamam lazım. Bu kategori çok faydalı olacak
Yarışmada bol şans diliyorum

Aslında bu yarışmanın en güzel yanı bu sanırım. Çok güzel bir yere degindin 'diyet sağlıklı yemektir'. Yemekleri sağlıksız hale getiren bizleriz. Ömrümüz boyunca bu tür yemekler yemeyecek değiliz ya, sadece sağlıklı hale getirip tuketecegiz. Diyet , yemekleri sağlıklı hale getirmekti.

Bizde bu potansiyel varken diyet mantı bile acariz

İşte hep bu yüzden hep diyet yapıyoruz eğlenceli olduğundan vazgecemiyoruz
Eline sağlık feraceli canım çekti mis gibi Mısır da çok enfes görünüyor başarılar canim
Evet eğlenceli ve kendimize zaman harcıyor yemeğimizi yapıyiruz benim en hoşuma gidende o
Hayır canım hiç çekmedi
Hadii gel beraber yiyek

Aynen ya herkeste bi yargı olusmuş diyet kötü aç kalıyoruz onu bunu yiyemiyoruz sanıyorlar oysaki herşeyin bir sağlıklı pişirebilme tekniği var teşekkür ederim amacım buydu amacımada ulaştım nevoşum sağolsun

Diyet mantı tarifimde vardı benim ama hatırlamıyorum yapmıştım bir ara yani oo neler yapılır neler

Diyet mantı tarifimde vardı benim ama hatırlamıyorum yapmıştım bir ara yani oo neler yapılır neler
Mutlaka vardır da hiç denemedim Çok fena tatlı duskunuydum, diyete başlarken bunun için çözüm aramaya başladım bi yerde şöyle bir tarif vardı
1 yumurta, yulaf kepeği ile cevizli ve fındıklı diyet tatlı.
yazanda şöyle bir not dusmustu. "Tatlıya alın size tatlı"
Tabi ilk başta ben deli mi bu diye düşünmedim değil yulaf kepeginin ne olduğunu bile bilmiyordum o zamanlar

Eline sağlık.Başarılar.

kızlar böyle diyete can kurban ben normalde bu kadar kalorili şeyler tüketmiyorum bildiğimiz ıspanak yemeği gibi şeyler yiyorum

ellerine sağlık pizzalar makarnalar ohoohoo süperrrr

kızlar böyle diyete can kurban ben normalde bu kadar kalorili şeyler tüketmiyorum bildiğimiz ıspanak yemeği gibi şeyler yiyorum

ellerine sağlık pizzalar makarnalar ohoohoo süperrrr
Bizde her zaman yemiyoruz canım bunlar yarışma alternatifleri depresyon diyet yemekleri canımız çekince napalım bir öğün yiyoruz kırk yılda bir yoksa normalde zeytinyağlı yemekler salata balık ızgara köfte tavuk ben bu şekilde yiyorum benim yediklerimde iyiymiş ama bak simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…