Yaa ben diyorum diyet çok eğlenceliEllerine sağlık canım
Yok yok benim kesin diyete başlamam lazım.Bu kategori çok faydalı olacak
Yarışmada bol şans diliyorum
Evet eğlenceli ve kendimize zaman harcıyor yemeğimizi yapıyiruz benim en hoşuma gidende oİşte hep bu yüzden hep diyet yapıyoruz eğlenceli olduğundan vazgecemiyoruz
Eline sağlık feraceli canım çekti mis gibi Mısır da çok enfes görünüyor başarılar canim
Hadii gel beraber yiyekHayır canım hiç çekmedi
Aynen yaAslında bu yarışmanın en güzel yanı bu sanırım. Çok güzel bir yere degindin 'diyet sağlıklı yemektir'. Yemekleri sağlıksız hale getiren bizleriz. Ömrümüz boyunca bu tür yemekler yemeyecek değiliz ya, sadece sağlıklı hale getirip tuketecegiz. Diyet , yemekleri sağlıklı hale getirmekti.
Bizde bu potansiyel varken diyet mantı bile acariz
Diyet mantı tarifimde vardı benimAslında bu yarışmanın en güzel yanı bu sanırım. Çok güzel bir yere degindin 'diyet sağlıklı yemektir'. Yemekleri sağlıksız hale getiren bizleriz. Ömrümüz boyunca bu tür yemekler yemeyecek değiliz ya, sadece sağlıklı hale getirip tuketecegiz. Diyet , yemekleri sağlıklı hale getirmekti.
Bizde bu potansiyel varken diyet mantı bile acariz
Bişeyler derst gidiyor sanki diyet börek,makarna, pizza bunları bir arda gelmesi bile tehlikeli
Ondan kilo alıyoruz nasıl olsa yiyemiyecegiz barı depo yapalımLanet ön yargılar
Mutlaka vardır da hiç denemedimDiyet mantı tarifimde vardı benimama hatırlamıyorum yapmıştım bir ara yani oo neler yapılır neler
AhahaahBişeyler derst gidiyor sanki diyet börek,makarna, pizza bunları bir arda gelmesi bile tehlikeli
Teşekkür ederim adramEline sağlık.Başarılar.
Bişeyler derst gidiyor sanki diyet börek,makarna, pizza bunları bir arda gelmesi bile tehlikeli
Bizde her zaman yemiyoruz canım bunlar yarışma alternatifleri depresyon diyet yemeklerikızlar böyle diyete can kurban ben normalde bu kadar kalorili şeyler tüketmiyorum bildiğimiz ıspanak yemeği gibi şeyler yiyorum
ellerine sağlık pizzalar makarnalar ohoohoo süperrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?