Yarışma Salçalı Spagetti-Filiz makarna sponsorluğunda

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.807
82.117
798
Bu diyet yemekleri işi benim ayağımın altından çıktı:KK16: sağolsun Nevreste Nevreste mmmm:KK200::KK200: de bana destek oldu eee pizası oluyor,makarnası oluyor,böreği oluyor arkadaşlar diyet o kadar kötü değil istedimki görün,herkes diyet deyince kilosu olanlar yapar sanıyor.Diyet sağlıklı yemekler demektir unutmayın:KK68::KK68:
Moldiv_1449323477847.webp

Malzemeler:
Yarım paket spagetti
1.50 kaşık salça
1 çay kaşığı pul biber ve nane

Yapılışı:
Makarnaları haşlıyoruz
Süzüyoruz
Bir tavada salçayı kavurup makarnayı ekliyoruz.sonra pul biber ve nanemizi ekliyoruz..
Alın sizeeee misss gibi spagetti:kk77::kk77:
Moldiv_1449323655738.webp

Vee buda mis gibi yağsız baharatlı patlamış mısır

Moldiv_1449323788710.webp
yapılışı çok basit tuz yerine,birer çay kaşığı nane ve pul biber koyun enfesss :kk77:
Ohh girin battaniyenin altına keyiff :KK45:

Herkese yarışmada başarılar:KK15:

Son düzenleme:
Ellerine sağlık canım:kk77:
Yok yok benim kesin diyete başlamam lazım. :KK73: Bu kategori çok faydalı olacak:-)
Yarışmada bol şans diliyorum:KK36:

Aslında bu yarışmanın en güzel yanı bu sanırım. Çok güzel bir yere degindin 'diyet sağlıklı yemektir'. Yemekleri sağlıksız hale getiren bizleriz. Ömrümüz boyunca bu tür yemekler yemeyecek değiliz ya, sadece sağlıklı hale getirip tuketecegiz. Diyet , yemekleri sağlıklı hale getirmekti.

Bizde bu potansiyel varken diyet mantı bile acariz :KK70::KK70:

İşte hep bu yüzden hep diyet yapıyoruz eğlenceli olduğundan vazgecemiyoruz:KK66:
Eline sağlık feraceli canım çekti mis gibi Mısır da çok enfes görünüyor başarılar canim:KK200:
Evet eğlenceli ve kendimize zaman harcıyor yemeğimizi yapıyiruz benim en hoşuma gidende o :KK19:
:kk77::kk77:Hayır canım hiç çekmedi :kk77::kk77:
Hadii gel beraber yiyek:KK53:

Aslında bu yarışmanın en güzel yanı bu sanırım. Çok güzel bir yere degindin 'diyet sağlıklı yemektir'. Yemekleri sağlıksız hale getiren bizleriz. Ömrümüz boyunca bu tür yemekler yemeyecek değiliz ya, sadece sağlıklı hale getirip tuketecegiz. Diyet , yemekleri sağlıklı hale getirmekti.

Aynen ya :D herkeste bi yargı olusmuş diyet kötü aç kalıyoruz onu bunu yiyemiyoruz sanıyorlar oysaki herşeyin bir sağlıklı pişirebilme tekniği var teşekkür ederim amacım buydu amacımada ulaştım nevoşum sağolsun:KK19:

Diyet mantı tarifimde vardı benim :-) ama hatırlamıyorum yapmıştım bir ara yani oo neler yapılır neler:D

Diyet mantı tarifimde vardı benim :-) ama hatırlamıyorum yapmıştım bir ara yani oo neler yapılır neler:KK70:
Mutlaka vardır da hiç denemedim :confused: Çok fena tatlı duskunuydum, diyete başlarken bunun için çözüm aramaya başladım bi yerde şöyle bir tarif vardı
1 yumurta, yulaf kepeği ile cevizli ve fındıklı diyet tatlı.
yazanda şöyle bir not dusmustu. "Tatlıya alın size tatlı"
Tabi ilk başta ben deli mi bu diye düşünmedim değil :KK70::KK70: yulaf kepeginin ne olduğunu bile bilmiyordum o zamanlar :oops::KK48:

kızlar böyle diyete can kurban ben normalde bu kadar kalorili şeyler tüketmiyorum bildiğimiz ıspanak yemeği gibi şeyler yiyorum

ellerine sağlık pizzalar makarnalar ohoohoo süperrrr

kızlar böyle diyete can kurban ben normalde bu kadar kalorili şeyler tüketmiyorum bildiğimiz ıspanak yemeği gibi şeyler yiyorum

ellerine sağlık pizzalar makarnalar ohoohoo süperrrr
Bizde her zaman yemiyoruz canım bunlar yarışma alternatifleri depresyon diyet yemekleri:-) canımız çekince napalım bir öğün yiyoruz kırk yılda bir yoksa normalde zeytinyağlı yemekler salata balık ızgara köfte tavuk ben bu şekilde yiyorum benim yediklerimde iyiymiş ama bak simdi :KK70:

Back
X