Makarnalar Salçalı Makarna - Filiz Makarna Sponsorluğunda

Waaow seni çılgın makarnacı seniii
Ellerine sağlık harika olmuş Tam yılbaşı konsepti olmuş Harika bayıldım ellerine sağlık kirazlım
Çılgın olamadım be canom,biliyorsun ben makarnadan yılbaşı ağacı yapacaktım sen kendime getirdin beni canocanimmm benim teşekkür ederim bitanesin

Eline emeğine sağlık tabağı görünce bir parçasını yutsam ne güzel olurdu demedim değil
İştah açıcı gözüküyor assosyalim başarılar dilerim
Dışı seni içi beni yakar minikom valla çünkü sağdan soldan ordan burdan çekerken buz oldu caaaggnimmm makarnanın tadını bilem çikaramadim çok teşekkür ederim minikocum,senin makarnanin yanında saygı duruşuna geceriz anca bebeğim

Yaaaaa nevosssss sabreden derviş yine icime sinmeyen bi tabak oldu ama olsun hep sinecek değil ya çok teşekkür ederim canım nevosbalim seninde emeğine ve yardimina sağlık
Servisi gayet de güzel olmuş. Oylamada karanlık fotoma bakacakken bu tabak nereden çıktı dedim. Eteklerim tutuştuğu için konuyu fark etmemişim Ellerine sağlık

O top gibi şeklin nakil verildiğini çözemedim. Ben yapmaya çalışsam elimde yuvarlardım

Yaaa seni yerim bak haaa,çok tatlısın fincanın içinde çatalla cevirdim

Yap ordan bi salçalı makarna wunderim bu makarnanın bir efsanesi var bilmez misin gece birde de yesen kilo aldırmazmis yiriimmm çok latlisin wundercanim teşekkür ederim
Gerçek olmasını o kadar isterdim ki bu efsanenin ellerine sağlık canım sosyalimmm başarılar diliyorum

Sosyalim ellerine emeğine sağlık çok güzel görünüyor bol şanslar

Ailecek bayılırız haftada en az bir kaç gün eşim ister salçalı makarna başka kocalar sarma dolma ister benimki makarna
Ellerine sağlık sosyalim

Kız sosyal naptın sen son dakka Nevreste abpam gibi ellerine sağlık çok güzel görünüyor valla oylamada napcaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…